MÜSİAD'TAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

MÜSİAD'TAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Samsun Başkanı Haluk Tan ve üyeler, İlkadım İlçe Emniyet Müdürü Adil Aydemir’i, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram’ı ve SASKİ Genel Müdürü Fatih Yılmaz’ ı makamında ziyaret etti.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Samsun başkanı Haluk Tan beraberindeki üyeler ile Tekkeköy İlçe Emniyet Müdürü olarak görev yaparken, İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Adil Aydemir’ e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

img-5331.jpg

Aydemir, kendisinden bahsettikten sonra, ziyaret sebebiyle makamına gelen MÜSİAD Samsun üyeleri ile teker teker tanıştı ve yaptıkları işler hakkında bilgiler aldı. Samsun emniyeti konusunda birlikte olmanın öneminin vurgulandığı ziyarette, ilçede bilinen suç kümelenmeleri konusunda alınan tedbirler hakkında bilgi veren Aydemir’ e , MÜSİAD Samsun Başkanı Haluk Tan; ‘ tecrübelerinizin olumlu katkılarıyla yapacağınız güzel işlerde başarılar dileriz ve her konuda bizlerin desteğinin yanınızda olduğunuzu bilmenizi isteriz’ dedi.

img-5335.jpg

Daha sonra Haluk Tan beraberindeki üyeler ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri olarak görev yaparken , Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği'ne Genel Sekreter olarak atanan İlhan Bayram’ a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.Bayram, üyeleri dinledikten sonra, geçmiş tecrübelerinden ve bundan sonra öngörülen yeni işlerden ilimize fayda sağlayacak , istihdamı arttıracak her türlü çalışmaları yapmaya hazır olduklarını ve bunların araştırmalarına başladıklarını belirtti. Başkan Tan , kendisini üyelerle istişare etmeleri için MÜSİAD Samsun derneğinde ağırlamak istediklerini belirtti.

img-5342.jpg

Son olarak da Haluk Tan beraberindeki üyeler ile aynı yıl içinde İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nde sırasıyla mühendislik, teknik şeflik, şube müdürlüğü ve daire başkanlığı görevlerinde bulunan ve şuanda Samsun Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürlüğüne Genel Müdür olarak atanan Fatih Yıldız’ a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.Yıldız, tecrübeleri hakkında bilgi verdikten sonra, Samsun’ da gördüğü bazı aksaklıklardan bahsetti. SASKİ olarak yanlışların düzeltilmesi konusunda çalışmalara başlandığını ve önümüzdeki yılda en kısa sürede en kaliteli hizmeti halka sunacaklarından bahsetti.Yıldız; ‘Değerlerimiz çerçevesinde adaletli bir şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğimize ve bu yolda ihtiyaç duyduğumuzda yanımızda olabileceğinize inanıyorum.

img-5345.jpg

Bu süreci güzel değerlendirip doğru yönetmek için elimden geleni yapacağım’ dedi. Başkan Tan’ Devletimiz, Milletimiz, İlimiz için olumlu olacağını düşündüğümüz her konuda MÜSİAD olarak hep var olduk ,bundan sonra da var olmaya devam edeceğiz ‘ dedi.Başkan Haluk Tan, MÜSİAD ‘ın düzenli olarak çıkardığı Çerçeve dergisini ziyaretleri sırasında takdim ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.