MÜSİAD'LA KURUMSAL SAĞLIK ANLAŞMASI

MÜSİAD'LA KURUMSAL SAĞLIK ANLAŞMASI
MÜSİAD ve Büyük Anadolu Hastaneleri arasında Kurumsal Sağlık Anlaşması

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Samsun Şube Başkanlığı ve Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri arasında Kurumsal Sağlık Anlaşması imzaladı. Anlaşma çerçevesinde MÜSİAD Samsun Şube Başkanlığı yönetimi, üyeleri ve birinci derece yakınları hastanenin sağlamış oldu hizmetlerden indirimli olarak yararlanabilecekler.
 
SAĞLIKTA GÜVENİN ADRESİ
Kaliteli hizmet anlayışını, uzman ve akademik nitelikli kadrosu ve ekibi ve teknolojik yeniliklerle birleştirerek, sağlıkta "güven ve huzur" sloganıyla 20 yılını dolduran Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri, sivil toplum kuruluşları, kamu kurum ve kuruluşları ile gerçekleştirdiği sağlık protokolü uygulamasını geniş bir tabana yayarak sürdürüyor.
Bu kapsamda Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Samsun Şube Başkanlığı ileSamsun Büyük Anadolu Hastaneleri Kurumsal Sağlık Anlaşması imzaladı. Anlaşma çerçevesinde MÜSİAD Samsun Şube Başkanlığı yönetimi, üyeleri ve birinci derece yakınları hastanenin sağlamış oldu hizmetlerden indirimli olarak yararlanabilecekler.
 Protokol çerçevesinde Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Müdürü Güner Armutlu ve Kurumsal İlişkiler Müdürü Fatih Esen, MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Haluk Tan'ı ziyaret etti.
 
MERKEZLER ŞİFA DAĞITIYOR
Sohbet ortamında geçen ziyarette Başkan Haluk Tan'a 
Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri'nin yapmış olduğu çalışmalar, hekim kadrosu ve yatırımları hakkında bilgi veren Genel Müdürü Armutlu, Türkiye'nin dört bir yanından ve yurtdışından gelen misafirlerini Metabolik Cerrahi ve Obezite Merkezinde uyguladığı başarılı operasyonlarla Tip 2 diyabet (şeker) hastalığından kurtararak şifa ile taburcu ettiklerini, yine Uyku Apnesi Merkezinde uyku apnesi hastalarının başarı ile tedavi olduğunu, ayrıca bel fıtığı şikayeti bulunan hastaları da  “tam endoskopik kapalı bel fıtığı” yöntemi ile kısa sürede tedavi ederek aynı gün taburcu ettiklerini ifade etti.
 
GÜÇLÜ AKADEMİK KADRO
Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doç. Dr. Cem Coşkun Avcı’nın, Kardiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Hasan Yücel’in, Genel Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. S. Savaş Yürüker’in ve Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Talha Özdemir’in hasta kabullerine başladığı bilgisini paylaşan Genel Müdür Armutlu, Shell kavşağı ilerisinde, gar binasında yapımına başlanan ve inşası süren yeni hastanenin de 8 kat ve 12 bin 500 metre kapalı alana sahip olacağını, alt ve üst yapısıyla, teknik cihaz ve sağlık personeli açısından bölgesindeki özel hastaneler arasında kendini gösteren bir sağlık merkezi olacağını da sözlerine ekledi.
 
TEŞEKKÜR ETTİ
Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri'nin sağlık hizmetlerinin dışında şehre sağladığı ekonomik katkısıyla önemli bir kuruluş olduğunu belirten  MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Haluk Tan ise, "Yapılan anlaşmayla birlikte üyelerimiz ve birinci derece yakınları Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri'nin sağlamış olduğu hizmetleri indirimli olarak yararlanabilecekler. MÜSİAD Samsun Şubesi olarak bize bu imkanı sağlayan Büyük Anadolu Hastaneleri yetkililerine teşekkür ediyoruz" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.