MÜSİAD SAMSUN’ DAN KURUMLARA ZİYARET

MÜSİAD SAMSUN’ DAN KURUMLARA ZİYARET

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Samsun Şube Başkanı  Haluk TAN ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Samsun Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Ünal KAYA’ yı ve Samsun Vergi Dairesi Başkanı Zeki YUMBUL'u   makamında ziyaret etti.

MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Tan ziyaretleri esnasında , MÜSİAD’ ın olarak değerlerinden, sorumluluklarından ve hedeflerinden ve çalışmalarından bahsederken, sözlerine son zamanlarda gündemde olan işveren, iş kuran ve çalışanlar için devletin yaptığı teşvikler hakkında görüşlerini işadamları tarafından dile getirdiler.  

Samsun Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Ünal KAYA MÜSİAD’ ın yapacağı bir organizasyon ile işverenin kendisini devlet desteklerinden haberdar etmek amacıyla İŞKUR ile birlikte bir eğitim verebileceklerini söylediler.

Bu kapsamda Başkan Tan’ da ‘Önümüzdeki günlerde organizasyonlarımızın içerisinde bu konuyu da alarak, program düzenleyebiliriz’ dedi.

Samsun Vergi Dairesi Başkanı Zeki YUMBUL ise, işadamları ile birlik beraberlik ile aynı aile içerisinde olduklarını, mükelleflerin her zaman yanında ve sorunlarına çözüm bulmayı hedeflediklerini belirttiler.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren kurumlar,  konuklarına ilgi ve nezaketleri için teşekkürlerini iletti.

MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Haluk Tan ve yönetim kurulu üyeleri, ziyaretleri esnasında, kendilerine MÜSİAD’ ın aylık çıkardığı Çerçeve dergisini takdim ettiler.

                

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.