Müsiad ‘den ticaret ve sanayi odasına ziyaret

Müsiad ‘den ticaret ve sanayi odasına ziyaret
Genç MÜSİAD Samsun Şubesi Başkanı Ersin Canikli ve üyeler, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu’nu ziyaret etti.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) bünyesindeki Genç MÜSİAD Samsun Şubesi’nin yeni yönetimi, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu’nu ziyaret etti.

Murzioğlu, Genç MÜSİAD Samsun Şubesi’nin genel merkez kararı ile yeni atanan Ersin Canikli ve yönetimini  makamında kabul etti. Ziyarette, yeni yönetimin hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Murzioğlu, Başkan Canikli ve yönetimine yeni görevlerinde başarılar diledi.

Ziyaret esnasında Samsun’ un ihracat rakamlarından bahsedilirken, Genç MÜSİAD’ ın bu ihracat rakamlarını arttırmadaki rolü hakkında konuşuldu.

MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan’ ın , 2019 Yılını Afrika yılı olarak açıklamasından sonra, Genç MÜSİAD üyeleri Murzioğlu’ na, Samsunlu gençler olarak bu konuda nasıl yol izlenebilir hakkındaki düşüncelerini anlatırken , Murzioğlu ile fikir alışverişinde bulundular.

Genç MÜSİAD Üyeleri Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu’na MÜSİAD’ ın düzenli olarak çıkarttığı dergisini  takdim ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.