Murzioğlu, Erem’e başarılar diledi

Murzioğlu, Erem’e başarılar diledi
Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Orta Karadeniz Bölge Müdürlüğü’ne atanan Nurullah Erem’e yeni görevinde başarılar diledi.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Batı Akdeniz Bölge Müdürlüğü Yardımcılığı’ndan Orta Karadeniz Bölge Müdürlüğü’ne vekaleten atanan Nurullah Erem, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyarette, Samsun Ticaret Borsası Başkanı Sinan Çakır, Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Kemal Şahin, Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Çakır, Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ölmez’de bulundu.

Samsun önemli bir merkez

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Nurullah Erem’e yeni görevinde başarılar diledi. Samsun’un coğrafi olarak Türkiye’nin önemli yerlerinden birisi olduğuna vurgu yapan Başkan Murzioğlu, “Samsun, kara, hava, deniz ve demiryolu ağına sahip Türkiye’deki dört ilinden bir tanesi. Samsunumuz ayrıca, ülkemizin önemli üretim ve ihracat merkezlerinden biri. Bu nedenle gümrük iş ve işlemlerinin mevzuata uygun ve hızlı bir şekilde yürütülmesini çok önemsiyoruz. Samsun Ticaret ve Sanayi Odası olarak tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızla, yöneticilerimizle iyi bir uyum içindeyiz. Sizler de bizleri kendinizden biri olarak kabul görün. Her konuda sizlere destek ve katkı vermeye hazırız” dedi.

Erem: “Görev ve sorumluluğumuzun bilincindeyiz”

Verimli bir hizmet için kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşları ile ilişkilere önem vereceklerini belirten Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Orta Karadeniz Bölge Müdürü Nurullah Erem, “Samsun ve bölgesi çok önemli bir hizmet gurubumuz. Arkadaşlarımızla birlikte görev ve sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Bölge Müdürlüğü olarak, başta gümrükleme, ithalat ve ihracat işlemlerinin hızlı ve güvenilir bir şekilde yürütülmesi ve sonuçlandırılmasına son derece önem veriyoruz. Sizlerle her alanda çalışmayı arzu ediyorum. Her zaman sizlerin fikir ve görüşlerinize açığız. İnşallah bundan sonra daha sık bir araya gelerek güzel çalışmalar yapacağız” diye görüşlerini dile getirdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.