MURAT YILDIRIM YENİ MALATYASPOR'DA

MURAT YILDIRIM YENİ MALATYASPOR'DA
Samsunspor’un transferin son gününde görüşme sağladığı Murat Yıldırım süpriz bir şekilde Yeni Malatyaspor ile anlaşma sağladı.

 

 

 
SAMSUNSPOR 200 BİN TEKLİF ETTİ
Kırmızı beyazlı Yönetimin transferin son gününde görüştüğü eski Samsunspor’lu futbolcu Murat Yıldırım Samsunspor ile yapılan görüşme sonrası anlaşma sağlayamamasının ardından Yeni Malatyaspor'a imza attı. Boluspor Teknik direktörü Fuat Çapa ile yaşadığı sorunlar nedeniyle 110 bin TL feshi bedeli ödeyerek yollarını ayrıan Yıldırım'ın Kırmızı beyazlı yetkililer ile görüştüğü ve Samsunspor'un Murat'a yarım sezon için 200 Bin TL teklif yaptığı belirtildi. 

YEN MALATYASPOR İKİ KATI TEKLİF VERDİ 
Samsunspor'un kendisine yaptığı teklif sonrası Yeni Malatyaspor yetkilileri ile menajseri aracılığıyla görüşen Murat Yıldırım Malatya ekibinin 400 Bin TL'lik teklifi sonrası tercihini Evkur Yeni Malatyaspor'dan yana kullandığı kaydedildi. Önceki gece geç saatlerde İstabul'a giderek Yeni Malatyaspor Başkanı ile bir araya gelen Murat Yıldırım kendisini sezon sonuna kadar Yeni Malatyaspor'lu yapan sözleşmeyi imzaladı ve Sarı Kırmızılı formayı giyerek kameralara ğoz verdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.