MURAT GÜRBÜZEROL YOLCU GİBİ

MURAT GÜRBÜZEROL YOLCU GİBİ
Kırmızı beyazlılar'da sezon başına kadroya dahil edilen ve ileri uçtaki başarılı performansı ile takımın vazgeçilmezleri arasına giren Murat Gürbüzerol'un takımdan ayrılabileceği gündeme bomba gibi düştü.

 

 

ÜCRETİNDE İYİLEŞTİRME YAPILMASINI İSTİYOR 
Samsunspor'da Murat Gürbüzerol belirsizliği. Kırmızı beyazlılar'da sezon başın Balıkiesirspor'dan trasnfer edilen ve gösterdiği başarılı performansla tüm dikkatleri üzerine çekerek takımın vazgeçilmezleri arasında yer alan Murat Gürbüzerol alacakları ödenmediği ve ücretinde iyileştirme yapılmadığı takdirde takımdan ayrılabileceiği gündeme geldi. Ptt 1.lig'de mücadele eden bir çok takımın bu oyuncu ile yakından ilgilendiği iddia edildi. 


YÖNETİM MASAYA OTURACAK 
Bu gelişmelerin ardından Samsunspro'da Başkan Tutu ve Yönetim oyuncu ile temasa geçtiği ve önümüzdeki günlerde başarılı orta saha oyuncu ile masaya oturacakları belirtildi. Özellikle Samsunspor'un 2016-2017 sezonunun ilk yarısına kadar olan zaman diliminde trasnfer yasağı nedeniyle kadrosuna hiç bir ismi katamayacak olması Kırmızı beyazlı Yönetimi çıkmaza sürüklerken Başkan Tutu'nun kulübü kaynak bulma adına çalışmalarına hız verdiği dile getirildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.