MÜLKİYE MÜFETTİŞLERİ CANİK BELEDİYESİ'NDE!

MÜLKİYE MÜFETTİŞLERİ CANİK BELEDİYESİ'NDE!
Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, belediyenin son beş yılının hesapları ve mali tablosunu incelemeleri için mülkiye müfettişlerini davet etti.

Seçimlere üç kala işçi ve memur maaşlarının ödenemediği Canik Belediyesi’ndeki ekonomik kriz, 31 Mart seçimlerinden sonra koltuğa oturan başkan İbrahim Sandıkçı’nın en önemli meselesi haline gelmiş ve Sandıkçı göreve gelir gelmez belediye personel maaşlarını ödemişti. Canik Belediye Meclisi’nin Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı’ya verdiği yetkide belediyenin son beş yıllık mali tablolarının incelenmesi için bağımsız denetçileri görevlendirmiş ve İçişleri Bakanlığı’ndan müfettiş istemişti.

Başkan Sandıkçı’nın daveti üzerine Canik Belediyesi’nin son beş yıllık hesaplarını mülkiye müfettişleri incelemeye başladı. Bilindiği gibi Canik eski Belediye Başkanı Osman Genç Canik Belediyesi’nin toplam borcunun 95 Milyon 528 Bin TL olduğunu açıklamıştı. Ancak çeşitli kaynaklardan Canik Belediyesi’nin serbest piyasaya ve resmi kurumlara borçlarının toplamının 140 Milyon civarında olduğu belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum