MUHTEŞEM VEDA

MUHTEŞEM VEDA
Çarşamba Anadolu Lisesinden 2015 - 2016 öğretim yılında mezun olan öğrencilerin kep töreni büyük bir coşkuya sahne oldu

 

 

Çarşamba Anadolu Lisesinin bahçesinde düzenlenen törene katılan aileler ve öğrenciler bu mutlu günü yaşadığı için oldukça heyecanlıydı. Törende İstiklal Marşı ve Saygı duruşunun ardından sahneye gelen Çarşamba Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Baş, yaptığı konuşmada ilk önce 2015 – 2016 Eğitim ve Öğretim yılını başarılı bir şekilde bitirip mezun olan öğrencilerimizi canı gönülden kutluyorum dedi. ‘’Bugün dört yıl önce bize teslim ettiğiniz yavrularınızı en iyi şekilde yetiştirerek sizlere teslim etmenin gururunu yaşıyoruz şeklinde konuştu.

HEDEFİMİZ BÜYÜK İNSAN YETİŞTİRMEK

Burada eğitim veren hocalarımızın da çocuklarımız üzerinde emeği şüphesiz ki çok büyüktür diyen Mustafa Baş fakat bugünün en mutlu olması gereken siz değerli fedakâr ailelerdir. Takdir ve teşekkürlerin en büyüğünü sizler hak ediyorsunuz.” dedi. Öğrencilerimizin okulumuzdan kendi değerleriyle, donanımlarıyla beraber mezun olmalarının en büyük dilekleri olduğunu belirten Mustafa Baş  “Hedefimiz, büyük insanlar yetiştirmektir. Mezun olan öğrencilerimizi hayatın diğer alanlarında da başarılı olarak görmek en büyük arzumuzdur’’ dedi.

YILDIRAY ZEREN COŞTURDU

Geleneksel olarak yapılan Bayrak – Sancak Teslim Töreni sonrası Mezuniyet kütüğüne İsimlerini çakan 2015 – 2016 mezunları daha sonra diplomalarını aldılar. Sahneye çıkan okul birincisi Nisa nur Kazancı ise şunları söyledi ‘’Mezun olmanın ve okul birincisi olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Beni ilk önce yetiştiren aileme ve başarımda büyük pay sahibi olan başta okul müdürümüz Mustafa Baş ve kıymetli öğretmenlerime teşekkür ederim’ ‘dedi. Mezun olan sınıfları sahneye çağıran Okul Müdürü Mustafa baş pasta kesti ve öğrencileri tek tek kutladı. Büyük bir coşku ile keplerini havaya fırlatan öğrenciler bu sevinci doyasıya yaşadı. Çarşambanın güçlü sesi Yıldıray Zeren’in söylediği güzel parçalar eşliğinde eğlenen okul mezunları geçen yılların yorgunluğunu attı ve mezunlar kervanına katıldı.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.