MUHTARLARLA İSTİŞARE

MUHTARLARLA İSTİŞARE
Başkan Togar muhtarlarla istişare yaptı

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ile ilçe Kaymakamı Günay Öztürk, Tekkeköy Belediyesi meclis salonunda düzenlenen toplantıda muhtarlar ile bir araya gelerek ilçedeki çalışmalar hakkında fikir alış verişinde bulundular.

Tekkeköy Belediyesi meclis salonunda Tekkeköy Kaymakamı Günay Öztürk ve muhtarların katılımıyla düzenlenen toplantıda İlçedeki çalışmalar, projeler, hizmetler ve yapılması planlanan çalışmalar bir bir masaya yatırıldı.

Tekkeköy’ün her mahallesinde farklı alanlarda hizmetler yürütüldüğüne dikkat çeken Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “İlçemiz son yılların en büyük hizmet atağını yaşıyor. Her mahallemizde her sokağımızda belediyemize ait ekipler farklı alanlarda çalışmalar yürütüyor. Adeta ilçemiz bir şantiyeye dönüştü. Her sokakta, her mahallede belediyemize ait ekiplerin yürütmüş olduğu çalışmaları görmek mümkün. İlçemizdeki çalışmaları değerlendirmek için bugün belediyemize yeni kurmuş olduğumuz yemekhanemizdeki öğle yemeğimizin ardından 62 mahallemizin muhtarıyla meclis salonumuzda bir araya gelerek çalışmaları ve talepleri etraflıca konuştuk. Her muhtarımızın kendi mahallesi ile ilgili taleplerini tek tek dinledik. Aciliyet önceliğine göre çalışmaları yine birlikte planladık” dedi.

Başkan Togar Teşekkür etti

Muhtarlarla her zaman her konuda istişareler içerisinde olduklarını ifade eden Başkan Togar, “Muhtarlarımız mahallelerindeki her türlü talebin çözümü noktasında bizlerle omuz omuza çalışıyor. Her konuda mahalleli ile aramızda bir köprü vazifesi görerek bizlerin mahallelerimizdeki gözümüz kulağımız oluyor. Her zaman her konuda bizlerle koordineli hareket eden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Kaymakamımıza ve muhtarlarımıza bu hassasiyetlerinden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum. Yapılan her çalışmada bizler kadar muhtarlarımızın da emeği var. Vatandaşlarımızı daha iyi daha güzel daha kaliteli hizmetlerle buluşturmak adına her ay düzenlemiş olduğumuz bu toplantılarımızdan çok güzel fikirler ortaya çıkıyor. Her zaman istişareleri ve vatandaşlarımızın taleplerini değerlendirerek beklenen hizmeti, çalışmayı ortaya koymak bizleri de mutlu ediyor. Kaymakamımızdan Muhtarımıza, çalışanımızdan halkımıza kadar ortak amaç etrafında Tekkeköy’e hizmet etme, çehremize güzel bir şeyler kazandırma kaygısıyla hareket ettiğimiz, emek sarf ettiğimiz sürece daha nice güzel projeleri hayata geçireceğiz ” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.