Muhtarlarla Değerlendirme Toplantısı

Muhtarlarla Değerlendirme Toplantısı
Başkan Topaloğlu Muhtarlarla Değerlendirme Toplantısı Yaptı

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, sık sık bir araya geldiği mahalle muhtarlarıyla 2017 yılında gerçekleştirilen çalışmalar ve 2018 yılında gerçekleştirilecek çalışmalar hakkında mahalle muhtarlarıyla değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

2017 yılında Mahalle Muhtarlarıyla birlikte planlı ve programlı bir şekilde çalıştıklarını belirten 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, 2018 yılı projelerimizi hayata geçirdiğimiz bir yıl olacak dedi.

Doğalgaz çalışmalarının 2017 yılı programının tamamlandığını söyleyen Başkan Topaloğlu; ‘’ 2018 yılında doğalgaz çalışmaları, Yükseliş, Çamlıca ve Bahçelievler Mahallerimize ulaşmış olacak. 2020 yılının sonuna kadar ilçemiz merkez mahallelerinin tamamı, Yörükler ve Dereköy Mahalleleri dahil doğalgaz hizmetinden faydalanacak.’’ dedi.

2018 Projelerin Hayata Geçtiği Yıl Olacak

2017 yılında gerçekleştirdiğimiz, stabilize, asfalt ve parke yol, park- bahçe çalışmaları, Yörükler Düğün Salonu, Mimar Sinan ve Çamlıca Mahallelerimizdeki Köy Konakları, Yörükler, Karşıyaka, Yeni Mahalle, Cumhuriyet ve Pazar Mahallelerinin bir kısmındaki doğalgaz çalışmalarının yanı sıra proje çalışmalarını tamamladığımız, Kültür Merkezi, Dereköy Mahallesi Düğün Salonu ve Çocuk Trafik Eğitim Pisti Projelerini de hayata geçirmek için ihale çalışmalarına hız verdik.’’ dedi.

Devlet Yatırımları Hızla Devam Ediyor

Yaklaşık 9 yıllık süre zarfında 19 Mayıs İlçesine 500 milyon liralık yatırım gerçekleştiğini belirten 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu; ‘’ DSİ tarafından yapımı tamamlanmak üzere olan 19 Mayıs Barajımız artık su tutma seviyesine geldi. İçme Suyu İsale hattı çalışmaları devam ederken, 15 Kasım 2017 tarihinde de sulama suyu ihalesi yapılacak. Yine DSİ tarafından gerçekleştirilen yatırımlardan olan Engiz Deresi Islahı ve yapılacak olan 3 adet köprü çalışmaları da devam ediyor. Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından ihale edilen Yarı Olimpik Yüzme Havuzumuzun ise kalan işleri için 9 Kasım 2017 tarihinde yeniden ihale edilecek ve 2018 yılının yaz aylarında havuzumuzun açılışını gerçekleştirmeyi planlıyoruz.’’ dedi.

            Toplantı 2018 yılında mahallelerde gerçekleştirilecek olan çalışmaların programlanmasıyla son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.