MUHTARLARDAN TOK’A RAMAZAN AYI TEŞEKKÜRÜ

MUHTARLARDAN  TOK’A RAMAZAN AYI TEŞEKKÜRÜ
Ramazan ayı programları dolayısıyla muhtarların yaptığı teşekkür ziyaretinde konuşan Başkan Tok, “Her akşam farklı mahallelerde gerçekleştirdiğimiz komşu iftarlarıyla yaklaşın 60 Bin farklı sima ile kucaklaştık” dedi.

Samsun Muhtarlar Derneği İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’u makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarete Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Öztürk’ün yanı sıra Canik ve İlkadım İlçesi’nden bazı muhtarlar katıldı. Konukları ile yakından ilgilenen Başkan Tok muhtarlara çalışmalar hakkında detaylı bilgi vererek isteklerini dinledi.

 

İlkadım Belediyesi tarafından Ramazan ayında gerçekleşen Komşu iftarları kapsamında Başkan Tok’un her gün farklı mahallede mahalle sakinleri ile buluşarak orucunu açmasının büyük bir hizmet olduğunu belirten Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Öztürk, “İlkadım Belediye Başkanımıza Ramazan ayında gerçekleştirdikleri hizmetlerden ve her akşam farklı mahallelerde mahalle sakinleri ile buluştuğu için teşekkür ediyoruz. Ramazan Ayının başından sonuna kadar ailesi ile en fazla bir veya iki kere iftar yapan Başkanımız evinden çok İlkadım halkı ile birlikte oldu. Mahallelerimizi tek tek gezerek hem mahalle sakinlerini dinledi hem de mahallelerde ki sorunları yerinde inceleyerek çözüme kavuşturdu” dedi.

 

 

“MAHALLELERİMİZİ TEK TEK GEZDİK”

Ramazan’ın birlik ve beraberlik ayı olduğunu ve Ramazan ayında düzenlenen iftarlarda farklı 60 bine yakın vatandaşla buluştuklarının altını çizen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Muhtarlar derneğimize bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Öztürk kardeşimizin dediği gibi Ramazan ayı boyunca sadece iki kere ailem ile buluştum.  Geri kalan tüm günler farklı mahallelerde farklı kardeşlerimle bir arada olduk. Ramazan ayı boyunca 60 bine yakın farklı sima ile aynı sofrada buluştuk. Hem mahalle sakinlerimizin mahalleleri için isteklerini dinledik hem de mahallelerimizde ki sıkıntıları yerine inceleyerek çözüme kavuşturduk. Ramazan ayı birlik ve beraberlik ayı diyerek binlerce halkımız ile bir araya geldik. Rabbim böylesi nice ramazan aylarını tekrar tekrar bizlere nasip etsin” diye konuştu.

 

 

Ziyaret sonrası Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Öztürk Muhtarlar adına Başkan Tok’a teşekkür plaketi takdim etti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.