MUHTARLARDAN KUL'A TEŞEKKÜR

MUHTARLARDAN KUL'A TEŞEKKÜR
Muhtarlardan Belediye Başkanı Şenol Kul’a Teşekkür

Samsun’un Terme ilçesinde, belediyenin çalışmalarından memnun olan mahalle sakinleri ve muhtarlar, ilçeye yaptığı çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Şenol Kul ve ekibine astıkları pankartlarla teşekkür ettiler.

Terme Belediyesi, ilçede yaptığı başarılı hizmetlerle toplumun her kesiminden beğeni kazanıyor. Belediye, ilçe merkezi ve mahallelerin dört bir yanında yaptığı çalışmalarıyla vatandaşların ihtiyaçlarına çözüm üretirken, vatandaşların temsilcisi muhtarlardan da teşekkür alıyor.

PANKART ASARAK TEŞEKKÜR ETTİLER

Evci mahallesi muhtarı Dursun Aktaş, Çamlıca mahallesi muhtarı Mehmet Özmen, Yüksekyayla mahallesi muhtarı Mustafa Boz ve Kazımkarabekirpaşa mahallesi muhtarı Dursun Ali Şahin mahallelerine astıkları pankartlarla Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’a yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti, çalışmalarında başarılar diledi. Mahalle muhtarları astıkları pankartlarda “İlçemize ve mahallemize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı mahalle sakinleri adına Terme Belediye Başkanımız Şenol Kul’a teşekkürlerimizi sunarız” yazarak çalışmalardan hem mahalle sakinlerinin hem de kendilerinin memnun olduğunu dile getirdi. 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.