MUHTARLARDAN DESTEK SÖZÜ

MUHTARLARDAN DESTEK SÖZÜ
Samsun Muhtarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Öztürk ve yönetimini ziyaret eden Ak Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Ahmet Akça'ya muhtarlar büyük ilgi gösterdi.

MUHTARLAR REHBERLİK EDİYOR

Ziyarette açıklamalarda bulunan Ak Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Ahmet Akça, "Yeni Türkiye'yi kurmak ve gelişen Samsun'u inşa etmek için sizlerin desteğini bekliyorum."dedi.

Sözlerine devam eden Akça, "İktidara geldiği günden bu yana Ülkemize ve Samsun'umuza hizmet eden Ak Parti iktidarı süresince yapmış olduğu hizmetleri daha ileriye taşımak için çıktığımız bu yolda amacımız memleketimizin hak ettiği hizmeti daha da iyi  almasını sağlamaktır. Samsun'un problemlerinin çözümünde, yeni projelerin üretiminde ve analiz aşamasında özellikle Muhtarlarla fikir alışverişinde bulunulması gerektiğinin farkındayız.  Mahallelerde ki her insanlara ulaşmak mümkün değil onları en iyi muhtarlar tanıyor ve sorunlarını muhtarlar biliyor. Mahallelerde yaşanan her türlü sorunun çözümü için yine muhtarlarımız çalışarak devletimize yol gösteriyor. Devlet ile millet arasında adeta bir köprü görevi gören muhtarlarımız devletin temel yapı taşlarından birisidir. AK Parti hükümeti ile birlikte muhtarların özlük haklarında birtakım yasal düzenlemeler yapılarak iyileştirme sağlanmıştır. Mahallelerde yaşanan sorunların tespiti ve çözümü için bizlere rehberlik eden Mahalle muhtarlarımız ile hep beraber çalışarak Samsunumuzu 2023 hedefine hazırlayacağız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın da dediği gibi bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız ve milletimize hizmet yolunda çıktığımız bu yolda başarıyı yakalayacağız. Yeni Türkiye'yi kurmak ve gelişen Samsun'u inşa etmek için sizlerin desteğini bekliyorum."diye konuştu.

MUHTARLARDAN DESTEK SÖZÜ

Samsun Muhtarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Öztürk ve yönetimi ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Birlik beraberlik içerisinde çalışarak Samsun'a hizmet etmek için gereken desteği vereceklerinin sözünü verdiler.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum