Muhtarlardan Büyükşehir Belediyesine Teşekkür

Muhtarlardan Büyükşehir Belediyesine Teşekkür
Samsun Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Havza Üniversite ve Ereli Mahallesi bağlantı yolu asfaltlama çalışmalarına başlandı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Havza Üniversite ve Ereli Mahallesi bağlantı yolu asfaltlama çalışmalarına başlandı. Mahalle Muhtarları Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin ve çalışanlarına teşekkür etti.

 Samsun Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Havza Şube Müdürlüğü tarafından tarihi Göbeçioğlu Değirmeni mevkiinde 600 metrelik Üniversite ve Ereli Mahalleleri Ankara Samsun Karayolu bağlantı yolu asfaltlama çalışmalarına başlandı.


 

Çalışmaları denetleyen Samsun Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Havza Şube Müdürü Ufuk Akçam burada Üniversite Mahalle Muhtarı Sultan Süleyman Aydın ve Ereli Mahallesi Muhtarı Ahmet Özkurt ile bir süre görüştü.

   Samsun Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Havza Şube Müdürü Ufuk Akçam yapmış olduğu açıklamada Samsun Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Havza Şube Müdürlüğü 2018 yılı çalışma takviminde belirlenen işlerin yapımında devam edildiğini belirterek; “Çalışma takvimimiz kapsamında Celil, Ortaklar ve Başpelit Mahallelerimizde 3 kilometre beton yol imalatı gerçekleştirildi. 600 metrelik Üniversite ve Ereli Mahalleleri Ankara Samsun Karayolu bağlantı yolu sıcak asfalt çalışmalarımızda sona gelindi. Ekiplerimiz 2018 çalışma planı dahilinde kırsal mahallerimizde çalışmalarımıza devam etmekte.” Dedi.


 Üniversite Mahalle Muhtarı Sultan Süleyman Aydın ise yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini dile getirerek; “Başta Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Zihni Şahin beye ve ekibine hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyorum. Ayrıca her zaman bizlere yardımcı olan Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Havza Şube Müdürü Ufuk Akçam’a şahsım ve mahalle sakinleri adına teşekkür ederim. Yapılan bağlantı yolu ile her iki mahallemizin önemli bir sorunu çözülmüş oldu.” Dedi.


 Ereli Mahallesi Muhtarı Ahmet Özkurt’ta çalışmalardan ötürü mutlu olduklarını dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.