MUHTARLAR DEVLETİN TEMEL TAŞI

MUHTARLAR DEVLETİN TEMEL TAŞI
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, ‘19 Ekim Muhtarlar Günü' dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gündeme taşıyarak resmileşen 19 Ekim'in, Muhtarlar Günü olarak kutlandığını ifade eden Milletvekili Köktaş, günün anlam ve önemine binaen bir kutlama mesajı yayımladı. 

Milletvekili Köktaş mesajında şu sözlere yer verdi. "Devletimizin temel taşı olan muhtarlar, toplumun da kılcal damarlarıdır.Bunun için muhtarlarımızın görüş ve düşünceleri bizim için çok önemlidir. Siyasi partiler ve hükümetler arasında muhtarlarımıza en çok ilgiyi ve desteği bugüne kadar her zaman AK Parti göstermiştir. Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız sayın  Recep Tayyip Erdoğan da belli periyotlar içinde muhtarlarımızla bir araya gelerek sorunlarını dinleyerek çözüm üretiyor.Yine böyle bir buluşmada Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından gündeme getirilen ve resmileştirilen "19 Ekim Muhtarlar Günü" sizlere gösterilen önemin en büyük göstergelerinden biridir. Muhtarlarımızın sosyal hak, maaş gibi ihtiyaçları AK Parti döneminde önemli iyileştirmeler yapılmıştır.Bu anlamda; Türkiye'nin ekonomisi büyüdükçe, imkânlar arttıkça, muhtarlarımıza verilen desteklerde daha artacak. Haklar, yetki ve imkânlar konusunda da muhtarlarımızı güçlendirmeye devam edeceğiz. Bu düşünceler içinde tüm muhtarlarımızın gününü kutluyor, hayatını kaybeden muhtarlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Mekanları Cennet olsun." dedi.

"Muhtarlarımızla her zaman bir ve beraberiz"
Resimaltı: AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, geçtiğimiz hafta hizmete giren Derebahçe Sosyal Tesisler'nin açılışında Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Öztürk ve bazı mahalle muhtarları ile birliktelik fotoğrafı verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.