MUHTARLAR AKÇA'YI VEKİL GİBİ KARŞILADI

MUHTARLAR AKÇA'YI VEKİL GİBİ KARŞILADI
Samsun'un Bafra İlçesinde muhtarlarla tanışma ve kaynaşma yemeğinde buluşan Ak Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Ahmet Akça'ya muhtarlar büyük ilgi gösterdi.

Bafra Öğretmenevinde düzenlenen yemeğe Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner, Memur-Sen, Eğitim Bir-Sen Bafra Şube Başkanı Hamdi Yıldız, Bafra Muhtarlar Derneği Başkanı Salih Zeki Nayır, Diyanet Sen Bafra Temsilcisi Ali Şimşek, Bem Bir-Sen Bafra Şube Başkanı Öztürk Doğutaş ve çok sayıda mahalle muhtarları kadıldı.

Bafra Muhtarlar Derneği Başkanı Salik Zeki Nayır, yaptığı açılış konuşmasında Ak Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Ahmet Akça'yı sonuna kadar desteklediklerini ifade etti. AK Parti Milletvekilliği aday adaylığı son başvuru tarihleri 11 Şubat ile 20 Şubat tarihleri arasıdır diyen AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven,”28 Şubat ve 1 Mart tarihleri arasında da, teşkilatlarımızın katılacağı temayül yoklaması Samsun’da gerçekleşecek. 7 Nisan’da da kesin adaylar belirlenecek. Öncelikle bu seçimin ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. 25.Dönemde aday adayı olarak bu kadroda yer alan Ahmet Akça kardeşimize çıkmış olduğu yolda başarılar diliyorum”şeklinde konuştu.

GÜVENİMİZ TAM
Ak Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Ahmet Akça'nın Bafra ve bölgesine en iyi şekilde hizmet edeceğini belirten Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, "Bafra'nın her dönem Ankara'da bir temsilcisi olması gerekiyor dolayısıyla hemşerimiz ve aynı zaman da öğrencimiz de olan Ahmet Akça kardeşimizin  bizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum güvenimiz tam inşallah bu süreç hepimiz için hayırlı uğurlu olur"dedi

RÜYASINDA MEMLEKETİNİ GÖRMEYEN VEKALET EDEMEZ
Rüyasında kendi memleketini görmeyen vekaleti yürütemez diyen Ak Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Ahmet Akça, "12 yıldır Ülkemize Samsun'umuza ve Bafra'mıza hizmet eden Ak Parti iktidarı süresince yapmış olduğu hizmetleri daha ileriye taşımak için çıktığımız bu yolda amacımız memleketimizin hak ettiği hizmeti daha da iyi  almasını sağlamaktır. Bafra'da doğduk Bafra'da büyüdük Bafra'nın bütün köylerini ve mahallelerini iyi bilirim. Bafra'mızda ne tür sorunlar var nelere ihtiyaç var en iyi bilenlerdenim. Rüyasında kendi memleketini görmeyen insan sizlerin vekaletini yürütemez. Bafra'nın şu köyünde şöyle bir sorun var dendiğinde eğer vekilin zihninde o köyün yolları, sokakları , insanları canlanmıyorsa Ankara'da ki lüks odasında o sorunlara çözüm bulamaz"diye konuştu.

2015 VEKİLLERE TARİHİ GÖREVLER DÜŞECEK
2015 genel seçimlerinde Ak partinin milletvekillerini çok büyük görevlerin beklediğinin altını çizen Akça, Bu arkadaşlarımız çok ağır imtihanlarla karşı karşıya kalacaklar çünkü mecliste ilk defa  anayasayı  siviller yapacak. Mevcut anayasanın temel felsefesi şudur "devleti yaşat ki insan yaşasın", yani kızlarımız baş örtüsü takarsa devlet yıkılır o zaman takmasınlar, çocuklarımız namaz kılarsa devlet yıkılır o zaman kılmasınlar, okullara mescit açarsak irtica gelir devlet yıkılır o zaman açılmasın, mantık budur. Oysa medeniyet köklerimiz bizim mensup olduğumuz dinimiz  insanı temel alır "insanı yaşat ki devlet yaşasın" anlayışı vardır .şeyh edebali Osmanlı kurulurken Osman beye verdiği tavsiyelerde "evladım insanı yaşat ki devlet yaşasın" dediği için yedi yüz yıl biz bütün dünyaya hükmetmişiz. İnşallah  Bu felsefeyle hazırlayacağımız yeni anayasayla birlikte Yeni Türkiye'de  ne Türk Kürt kavgası ne de Alevi Sunni kavgası,ne laik,anti-laik kavgası ne de sen ben davası kalacak, yeni Türkiye  Kendi Medeniyet değerleri üzerin de yükselecek   Yeni bir dünyanın umut ışığı olacaktır. Eğer sizler teveccüh gösterir seçilirsek yeni Türkiye yolunda samsunumuzun hak ettiği yeri alması için olanca gayretimizle çalışacağız. 2015 seçimleri için yola çıkmadan önce başta siyasi büyüklerimiz olmak üzere hocalarımızla kanaat önderlerimizle,sivil toplum kuruluşlarımızla geniş istişareler yaptık,orada oluşan teveccüh beni sizlerin karşısına çıkarttı,hep birlikte  yeni Türkiye'yi kurmak ve gelişen samsunu inşa etmek için sizlerin desteğin bekliyorum"dedi

Konuşmaların ardından Mahalle muhtarları ve katılımcıların tebrik ederek yoğun ilgi gösterdiği Ak Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Ahmet Akça, mahalle muhtarları ve katılımcılardan tam not aldı.

Köksal ÖNER

 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.