'MUHASEBE HAYATIN HER AŞAMASINDA ÖNEMLİDİR'

'MUHASEBE HAYATIN HER AŞAMASINDA ÖNEMLİDİR'
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Samsun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası 23. Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısına katıldı.

Toplantıda konuşma yapan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş şunları söyledi: "Samsun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası 23. Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısının sonuçları itibariyle hayırlar getirmesini niyaz ediyorum. Muhasebe beşikten mezara kadar hayatımızın her aşamasında gerekli ve önemlidir. Bizler muhasebeci değiliz ama, her işletmeci, her sanayiciyi, her işveren, her aile reisi çok iyi muhasebeci olmak zorundadır. Hayatın içerisinden geldiği için muhasebesini iyi yapmak durumundadır. Liyakat, ehliyet, bilgi, tecrübe ile yetişmiş insanımızı koruyup kollayıp yetkilendirmek zorundayız. Bunun muhasebesini iyi yaparsak mutlaka ve mutlaka başarı arkasından gelecektir. SMMM Oda başkanları ile hem siyasi hemde iş hayatımız da çok uzun süre birlikte çalışma fırsatımız oldu. Mesleğe ve şehrin ekonomisine katkı sağlamak amacıyla birlikte gayretli çalışmalara imza attık. Bugüne kadar güzel çalışmalara imza atan ve görevi devir edecek olan Başkan Hayrul Kayar'ı tebrik ediyorum. Bundan sonra göreve gelecek olan arkadaşlara da başarılar diliyorum. Bizler her zaman buradayız daha önceki yönetimlerde olduğu gibi bundan sonraki yönetimlerinde yanında, şehrin ekonomisine katkı sağlayacak çalışmaların merkezinde olmaya inşallah devam edeceğiz." 

whatsapp-image-2019-05-11-at-14-37-04-1.jpeg

Oda hizmet binasındaki genel kurul toplantısına ayrıca Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Türkiye Serbest Muhasebeci  Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) Genel  Başkan Yardımcısı Prof. Dr.  Cemal Yükselen, yönetim kurulu üyeleri, belediye başkanları ile davetliler katıldı.

whatsapp-image-2019-05-11-at-14-37-04.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.