MUHARREM İNCE SAMSUN’DAN GEÇTİ

13  Ağustos’ta Sivas’tan başlattığı memleket hareketi kapsamında il il, il ilçe ilçe dolaşmaya başlayan Muharrem İnce, geçen pazar Samsun’a geldi.

Samsun’da ‘ilk adım ‘ruhuyla  İlkadım’ı dolaşan Muharrem İnce ve ekibi her yaştan kitleye seslenerek umutlarınızı yeşerteceğim mesajı vererek Samsun’dan ayrıldı .

1a86ba77-3675-4390-bbe1-cda7cde07a8d.jpg

Dolaştığı il ve ilçelerde sorulan soruları yanıtlayan İnce, ‘Memleket hareketinin yol göstericisinin bu toprakların en büyük devrimcisi  Gazi Mustafa Kemal Atatürk olacaktır’ dedi. ‘Memleket hareketi kadrosunun tanıtıldığı videomuz youtube kanalımızdadır.’ diyen Muharrem İnce, il il dolaşmaya devam ediyor. 

Bin Günde Memleket Hareketi kapsamında doğu illerimizi de gezmeye devam eden İnce, Şırnak’a giderken otobüsü bir köyde durdurdu. Burada yöre halkının şikayetlerini dinleyen İnce’ye yöre halkı; ‘Parti kurun vallahi destekçiniziz’ dedi. İlgiden ziyade milletin dertlerini dinlemek istiyorum diyen İnce, gittiği her ilde yoğun ilgiyle karşılanıyor.

3f052640-1fc4-4958-9326-998bd4aa1c3e.jpg

Sıkı bir takipçisi olduğum Muharrem İnce, geçtiğimiz günlerde Karadeniz’e de geldi. Karadeniz gezisinde Artvin , Rize ve Trabzon’da yoğun ilgi gören İnce her söyleminde bir çivi bir nalı , bir nal bir atı , bir at bir yiğidi , bir yiğit memleketi kurtarır derken ‘Destekçilerinin giderek arttığı yılbaşında yeni bir oluşum olacak mı?’ sorusunu henüz cevaplanmamışken bakalım cesur yürek Muharrem İnce neler başaracak… En güzeli daha şimdiden pek çok gönül fethetmeyi başarmış olması. 

Giresun Dereli’yi de ziyaret eden Muharrem İnce ve ekibi sel felaketi yaşayan Dereli halkına geçmiş olsun dileklerini iletip Ordu’dan Samsun’a geçti. Samsun’a geldiğinde tanışma fırsatı yakaladığım Sayın İnce’nin yolunun açık olmasını temenni ederim.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Filiz Yeni Arşivi
SON YAZILAR