MUHARREM GÖKSEL AK PARTİ'DEN ADAY ADAYI

MUHARREM  GÖKSEL AK PARTİ'DEN ADAY ADAYI
AK Parti Samsun Eski İl Başkanı Muharrem Göksel, il başkanlığında yaptığı basın toplantısıyla milletvekili aday adayı olduğunu resmen açıkladı.

Dün akşam bir restaurantta AK Parti'nin eski yeni il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları ve teşkilatlarda görev alan önemli isimlerle bir araya gelen AK Parti eski

 

il Başkanı Muharrem Göksel, il başkanlığında yaptığı basın toplantısıyla AK Parti Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı

 

'ADAYIM' DEDİ

Göksel yaptığı basın açıklmasında;' AK Parti'nin hemen her kademesinde görev yapmış bir kardeşiniz olarak; 2015-2018 yılları arasında AK Parti Samsun İl Başkanlığı görevini yürüttüm. 24 Mart 2018 tarihinde gerçekleştirilen son il kongremize kadar da AK Parti Samsun İl Başkanı olarak başarıyla görev yaptım. Bu dönem, Allah'ın da izni ve inayetiyle partimiz adına Samsun'da rekorlar kırdığımız bir dönem oldu. 7 Haziran seçimleri sonrası gerçekleştirilen 1 Kasım 2015 Genel Seçimleri'nde yüzde 63,7 oy alarak sadece AK Parti değil, Samsun ölçeğinde bir siyasi partinin ulaşabileceği en yüksek oy oranına ulaştık.' dedi.

 

REKOR OY ALDIK

16 Nisan 2017 referandumunda Samsun teşkilatı olarak yüzde 63,6 oy oranına ulaşarak 1 Kasım 2015 seçimlerinde ulaşılan rekor oy oranının tesadüfi olmadığını ifade eden Göksel; 'Samsun'da AK Parti'nin oyunun yüzde 63-65 bandına sabitlendiğini göstermiş ve kanıtlamış olduk. Böylesine rekorlarla dolu bir siyasi kariyeri nasip ettiği için Yüce Allah'a ne kadar şükretsek azdır. Bizden sonra görevi devralan arkadaşlarımızın da çıtayı daha da yükselterek partimiz adına zaferler kazanacağına olan inancımız tamdır. Allah bu kutlu yürüyüşte görev alan tüm teşkilat mensubu kardeşlerimize kolaylıklar, başarılar nasip etsin.' diye konuştu.

 

işte Göksel'in özgeçmişi;

 

"1964‘te Samsun’un Bafra İlçesinde doğdu. İlk, Orta ve Lise öğrenimini Bafra’da tamamladı.

 

Yüksek öğrenimini 1987 yılında Trakya Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nde tamamladı.

 

Üniversite öğrenimini tamamladıktan sonra Aile Şirketleri olan Gökseller Gıda Şirketi'nde görev yapmaya başladı. Halen Gökseller Gıda Şirketi'nde Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütmektedir. Samsun Ticaret ve Sanayi Odası‘nda geçmiş dönem meclis üyeliği yapmıştır.

 

Halen Samsun Ticaret Borsa Başkan Vekilliği görevini yürütmektedir.

 

Siyaset hayatına 2003 yılında AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi olarak başlamıştır. 2006 yılındaki kongre ile ara vermiş olduğu görevine 2012 yılında gerçekleştirilen kongre ile yeniden AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi seçilerek İl Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı olarak görev yapmıştır. 2015-2018 yılları arasında Ak Parti Samsun İl Başkanlığı görevini yürütmüştür.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum