Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

MUHALEFET

16 yıldır AK PARTİYE MUHALEFET olanların neden ve niçin lerine bir mana verilememektedir. CHP gibi, varlık nedeni dün ne ise bu günde aynı olan siyasi yapılanmanın, Her ne kadar SOLCULUK namı ile kendine reklam etmesine rağmen, SOLCULUGUN ekonomik yönden değil, İNANÇ yönünden olduğu gerçeği, iktidar ve muhalefet olma dönemlerindeki İCRAAT ve SÖYLEMLERİ ile sabittir. CHP , İslam’ Dinini DÜŞMAN BİR PARTİDİR. Onu yok etmeye KAST etmiş, bu yolda her türlü ENTRİKA ve OYUNU kendine malzeme edinmiştir.

1-.jpg

İşte tipik KIRIPTO bir CHP li. ERMENİ Yemuş hanımın oğlu Kılıçdaroğlunun ilerki seçimlerde kullanacağı malzemelerden bir tanesi, bunun gibi nicelerini her gün, GAZETE sütunlarında, Medya’da görüyoruz. Bunlara artık kimse itibar etmiyor. Niyetleri ve söylemleri belli. TÜRK ve İSLÂM DÜŞMANLARI. Fakat bunlara ne oluyor.

2-020.jpg

İsmi SAADET, görünürde Mütedeyyin Müslümanların Partisi. Kimlerle saf tutuyor. YAHUDİ MORDAK’ın televizyonunda, aynı CHP gibi, Türk milletinin İNANÇ ve tarihi değerlerine karşı olan bir kurumda yer alıyor. 16 yıldır AKP ye MUHALİF olmaktan öte bir söylemi YOK. Birinci Dünya Harbinden evvel İngiliz Casusu LAVRENS’te aynı kılıkla ve söylemlerle Osmanlıyı yıkmaya çalışmıştı. Sanki terazinin kefeleri gibi, Bir tarafta İYİ ,diğeri de SAADET . Ülkemize kast eden, EMPERYALİST BATILILARA ve onların ENTRİKA dolu siyasetlerine esir olmayı yol olarak gösterenler. Bunlar da KIRIPTO, TAKDİR’İ GÖREMEYEN, NEFİS ve ŞEYTANA KENDİLERİNİ SATANLAR. TAKDİR YÜCE YARATANINDIR.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR