Mudurnu'da UFO iddiası

Mudurnu'da UFO iddiası
BOLU'nun Mudurnu İlçesi'nde ışık saçarak uçan esrarengiz cisim güvenlik kameralarına yansıdığı iddia etti.

Hayvancılıkla uğraşan 44 yaşındaki Saffet Evran cisimden yayılan sesi duyarak uyandığını, güvenlik kamerası kayıtlarını incelediğinde kimliği belirlenemeyen uçan nesne (UFO) olduğunu iddia ettiği cismi gördüğünü söyledi.

Mudurnu'nun Bayramlı Köyü'nde hayvancılıkla uğraşan Saffet Evran, geçen salı günü sabah saatlerinde bir sesle uyandığını söyledi. Pencereden etrafa bakınca birşey göremediğini belirten Evran, ne olduğunu anlamak amacıyla büyükbaş hayvanların bulunduğu ahır ile samanlıklar için evin çevresine yerleştirdiği güvenlik kamerası kayıtlarını incelediğini kaydetti. Evin önünü gören güvenlik kamerasının kaydında kavak ağaçlarının yanında ışıklar saçarak uçan ve daha sonra ahırın çatısının üzerinden geçen cismi fark ettiğini anlatan Saffet Evran şoke olduğunu söyledi. Kamera kayıtlarında, ışık saçarak ilerleyen cismin, çatının üzerinden geçerken ışığının çatının çinko kaplamasına yansıdığını görüldü.

Saffet Evran, "Cisim ahırın çatısının üzerinden uçarak kameranın açısından çıkıyor. Hayatımda ilk defa böyle bir olayla karşılaştım" dedi. (DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.