MÜDÜR AYDIN,’GÜREŞİN ŞAMPİYONLARI BELLİ OLDU…..’

MÜDÜR AYDIN,’GÜREŞİN ŞAMPİYONLARI BELLİ OLDU…..’
Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın,” U23 Grekoromen Samsun İl birinciliği müsabakaları yapıldı. dereceye giren kilolarında şampiyon olan güreşçiler İlimizi Türkiye şampiyonası'nda temsil edecekler”dedi.

U23 Grekoromen Samsun il birinciliği müsabakaları Yaşar Doğu Güreş Salonu'nda yapıldığını belirten Müdür Aydın,” sporcular 59, 66, 71, 75, 80, 85, 98 ve 130 kilolarında mücadele ettiler. çekişmeli geçen eşleşmeler sonunda tüm rakiplerini yenerek şampiyon olan sporcular İlimizi Türkiye şampiyonası'nda temsil etme hakkı kazandılar ”dedi.

'KİLOLARINDA BİRİNCİLİK MADALYASINI TAKTILAR'
Güreş il birinciliğinde yapılan müsabakalar sonunda dikkatleri üzerine toplayan takım ilçemiz Çarşamba Belediyespor olduğunu vurgulayan Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın,” Takımın sporcularımızdandan İbrahim Kiraz 66 kiloda, Emircan Demirer 71 kiloda, Adem Duman 75 kiloda, Tunahan Alver 80 kiloda, Mustafa Gedik 85 kiloda, Halil İbrahim Öztürk 98 kiloda ve Kemal Kurnaz ise 130 kilolarında birincilik madalyasını taktılar. Çarşamba Belediyespor Teknik Ekibi ve sporcuları bu başarından dolayı büyük butluluk yaşadılar” diye konuştu

'İLK VE ÖNEMLİ ADIMLARINDAN BİRİDİR'
Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın,” Çarşamba Belediyespor Güreş Takımı U23 Grekoromen Samsun il birinciliği müsabakalarında fırtına gibi estiler.Çarşamba,mız eskiden bugüne güreş sporunda adından her zaman söz Ettirmiştir.Bu tür oganizasyonlarda kazanılan başarılar gelecek dönemlerde daha büyük başarıların İlk ve önemli adımlarından biridir. Sporcularımızı ve onların başarısında emeği geçen herkesi kutluyorum “ Peygamber Sünneti ve Ata Sporumuz olan güreşin İlçemizde başarıyla yaşatılması,yeni Mustafa Dağıstanlı'lar yetişmesi için biz Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü olarak il Müdürlüğümüzün destekleriyle gelecek zamanlarda daha büyük başarılar gelmesi için gerekenleri yapacağız.her zaman sporcularımızın yanındayız” şeklinde konuştu.

'HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM'
Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın,”Bizlerde hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen her z aman yanımızda olan başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç'a, Gençlik Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcımız Sayın Kamuran Özden'e,Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sayın Güven Özyurt'a ve Çarşamba Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Dündar,a teşekkür ederiyorum,yapılacak olan Türkiye şampiyonası'nda Çarşamba Belediyespor takımımıza Sporcularımıza antrenörlerimize güveniyoruz ilimizi en İyi şekilde temsil edeceklerdir başarılar diliyorum ”dedi.

DERCEYE GİREN SPOCULAR
İşte dereceye giren sporcularımız 66 kiloda İbrahim Kiraz, 71 kiloda Emircan Demirer 75 kiloda 1'nci Adem Duman, 75 kiloda 2'nci Serhat Köse, 80 kilo Tunahan Alver ,85 kiloda Musa Gedik,98 kilo Halil İbrahim ve 130 kilo Kemal Kurnaz Çarşamba Belediyespor. Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.