MÜDÜR AYDIN,'BÜYÜK BİR BAŞARI ELDE ETTİLER'

MÜDÜR AYDIN,'BÜYÜK BİR BAŞARI ELDE ETTİLER'
Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın,” Türkiye Kano Federasyonu tarafından 2015 yılı faaliyet programında yer alan....

 “Durgunsu Kano Türkiye Şampiyonası ”tamamlandı ve 28 - 30 Ağustos 2015 tarihleri arasında İstanbul Maltepe, Spor ve Kültür parkı yarışma parkurunda gerçekleşen yarışlara 11 ilden 20 kulüp ve yaklaşık 300 sporcu katıldı”  dedi.

'4 ALTIN 1 GÜMÜŞ MADALYA KAZANDILAR'
Büyükler, Gençler, Yıldızlar, Minikler ve Mini Minikler kategorilerinde yapılan yarışlarda ilk gün 1000 metre., ikinci gün 500 metre.ve  üçüncü gün 200 metrelik  Yarışları yapıldığını  belirten  Müdür Aydın,”Yarışlara ilçemizi Temsilen Çarşamba Belediyespor Kulübü kano takımı antrenörümüz Süleyman Şişli ile birlikte 12 sporcunun katıldı.  Sporcularımızdan   Kerim Tenha Genç erkekler C1-200 metre Finalinde 10.51.17 derecesiyle 1’inci olurken aynı mesafede Ünalcan Sarıbek 4’üncü Uygar Çamlıbel 7’inci oldular Genç erkekler 1000 ve 500 metre finalinde yine Çarşamba Belediye sporkulübü sporcularımızdan Kerim Tenha 1’inci olarak madalya kazandı. Yıldız erkek -K1-1000 metre Finalinde sporcularımızdan Faruk Demir 13.43.52 derecesiyle 1’inci olurken 500 metre de 2’inci olmayı başardı. Bu sonuçlara göre toplamda  Kano Türkiye Şampiyonasında 4 altın 1 gümüş madalya kazanarak güzel bir başarı elde ettiler Genel Kupa Sıralaması ise İlçemiz Çarşamba Belediyespor Kulübü Genç erkekler kategorisinde Türkiye ikincisi oldu” diye konuştu.

'MİLLİ TAKIMA SPORCU KAZANDIRDIK' 
Kano Türkiye şampiyonasında ilçemizi başarılı bir şekilde temsil ettiklerini dile getiren Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın,”  Genç erkekler Genel Kupa sıralamasında Türkiye ikincisi olan  Çarşamba Belediyespor kulübünü,  antrenörümüz   Süleyman Şişli 'ı ve tüm sporcularımızı kutlarım İlçemizde kano sporu çalışmaları 4 yıldan bu yana yapılıyor.Bu çalışmalar neticesinde kano sporu iyi bir seviyeye ulaştı.  Milli takıma sporcu kazandırdık  doğru yol üzerinde ilerliyoruz önümüzdeki yıllarda bu çalışmalar artarak devam edecek ve daha büyük başarılar elde ederek  Milli takımlara daha çok sporcu göndereceğiz .Ayrıca bu çalışmalarda bizden yardım ve desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Hüseyin Dündar'a , Gençlik hizmetleri ve Spor il Müdürümüz Güven Özyurt'a desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.
Genel Kupa Sıralaması ise şu şekilde oluştu;
Genç Erkekler
1-Sakarya Büyükşehir BelediyesiSpor Kulübü
2-Çarşamba Belediyesispor Kulübü
3-Şişecam Çayırovaspor Kulübü
Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.