MÜDÜR AYDIN,’ SİZLERE GÜVENİYORUM’

MÜDÜR AYDIN,’ SİZLERE GÜVENİYORUM’
Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürümüz İlkay Aydın,”Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonunun (TOSSFED) 2015 yılı Faaliyet Programında Yer Alan ...

1. Bilge Karadeniz Atletizm Bölge Şampiyonası'na İç Anadolu, Ege, Güneydoğu Anadolu, Akdeniz, Karadeniz, Marmara ve Doğu Anadolu bölgelerinden down sendromlu, otistik ve zihinsel engelli yaklaşık bin sporcu katılıyor” dedi.

ANTALYA’DA MÜSAMAKALAR DÜZENLENECEK
Şampiyona Antalya Zeytinköy Spor Kompleksi'nde gerçekleştiriliyor. 300 sporcunun katıldığı şampiyonanın ilk gününde 100, 200, 400, 800, 1500 ve 3000 metre koşuları, 3 adım atlama, uzun atlama, cirit atma ve gülle atma branşlarında müsabakalar yapılılacak. Burada derece elden sporcular arasından Milli Takıma ve 2016 Rio Olimpiyatlara katılacak ekip seçilecek ve şampiyonaya katılan takımlar arasında Çarşamba İlk Umut Özel Sporcular Spor Kulübü ve sporcuları yer alıyor. 

SPORCULARA BİR TAKIM HEDİYELER VERİLDİ  
Çarşamba İlk Umut Özel Sporcular Spor Kulübü Antrenörleri Yasin Çubuk,Genel Kaptan Ulaş Tırıc  Sporcular Özhan Talay,Durmuş Mutlu,Onur Pala,Sezgin Pala,Birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın’ı ziyaret ettiler. ziyaretten sonra Sporculara Bir takım hediyeler verildi  İlkay Aydın,” Antalya,a gitmek yola çıkan Çarşamba ilk Umut Özel kulübü ve Sporcularına katılacakları  şampiyonada başarılar diliyorum” diye konuştu.

Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.