MÜCADELEYE DEVAM!

MÜCADELEYE DEVAM!
Yılport Samsunspor, sahasında konuk ettiği Bayrampaşa’yı 10 kişi kalmasına rağmen, son dakikalarda gelen 2 golle mağlup etmeyi başardı.

Yılport Samsunspor, evinde zor bir karşılaşmaya çıktı. Keçiörengücü’nün de puan kaybetmesi ile beraber maç çok daha kritik bir 90 dakika halinde geçti. Erhan Şentürk’ün 63’ncü dakikada ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışında kalmasına rağmen 10 kişi Samsunspor müthiş bir mücadele ortaya koyarak son dakikalara kadar ayakta kaldı. Ve sonunda golleri buldu. Okan Dernek ilk golü kafa ile bulurken Bahattin Köse de 90+4’te bulduğu golle fişi çekti.

21.jpg

MAÇ ANALİZİ
10’uncu dakikada Abdulkadir’in kullandığı serbest vuruşta top baraja çarparak kornere çıktı.24’üncü dakikada Samet’in ceza sahasına yaptığı ortada topu göğüsü ile yumuşatan Erhan Şentürk’ün vuruşunda top üstten auta çıktı. 35’inci dakikada Oğuz’un ceza sahasına yaptığı ortada Samet’in vuruşunda top kaleci Sercan’ın kucağında kaldı. 37’nci dakikada Yılport Samsunspor’un geliştirdiği ani atakta topla buluşan Abdulkadir ceza sahasına girer girmez kaleye çektiği şutu kaleci Sercan son anda kornere çıkarttı. 44’üncü dakikada Okan’ın pasıyla buluşan Kubilay’ın ceza sahası dışından kaleye çektiği şut üst direkten oyun alanına geri döndü. 60’ıncı dakikada Oğuz’un kullandığı serbest vuruşta topa iyi yükselen Abdulkadir’in kafa vuruşunda top kaleci Sercan’da kaldı. 71’inci dakikada Ramazan’ın ceza sahasına yaptığı ortada topa iyi yükselen Abdulkadir’in kafa vuruşunda top az farkla yandan auta çıktı. 86’ncı dakikada Bahattin’in yerden ceza sahasına yaptığı ortada topla buluşan Ramazan’ın şutunda kaleci Sercan topu uzaklaştırdı. 89’uncu dakikada Abdulkadir’in kullandığı serbest vuruşta top defansa da çarparak kornere çıktı. 90’ıncı dakikada ani gelişen Yılport Samsunspor atağında Kubilay’ın kaleye çektiği şutu kaleci Sercan ayaklarıyla uzaklaştırdı. Dönen topa Okan’ın kafa vuruşunda top ağlarla buluştu.1-0. 90+3’üncü dakikada anlık gelişen Yılport Samsunspor atağında orta sahadan topu alan Bahattin Köse’nin vuruşunda top ağlarla buluştu. Yılport Samsunspor, kendi sahasında Bayrampaşa takımını 2-0 yendi.

26.jpg

"HER ŞEYİ TARAFTARLARA BORÇLUYUZ"
Kazandıkları için mutlu olduklarını belirten Teknik Direktör İsmet Taşdemir ise, “Camiamızın, taraftarımızın birlik olması, beraberliğin dışarıdan sahaya yansıması, oyuncularımızın da eksik kalmamıza rağmen oyunu bırakmadan taraftarlarımızın güvenine karşılık vermeleri beni mutlu etti. Bugün bence birlik, beraberlik zamanıydı. Onu da çok güzel bir şekilde atlattığımızı düşünüyorum. Bence maçın özeti buydu" dedi.

rfrfrf.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.