MOTOSİKLETÇİLERDEN BAFRA'YA ZİYARET

MOTOSİKLETÇİLERDEN BAFRA'YA ZİYARET
Davet üzerine Yozgat’tan Bafra'ya gelen 40 kişilik bir grup Bafra Kaymakamı Halis Arslan ve Ticaret Sanayi Odası Başkanı Göksel başar ile kahvaltıda bir araya geldi

Geçtiğimiz ay içerisinde Yozgat’a giden Bafralı motosikletçiler Yozgat- Sorgun’da yapılan faaliyete katılmışlardı. Davet üzerine Yozgat’tan Bafra'ya gelen 40 kişilik bir grup Bafra Kaymakamı Halis Arslan ve Ticaret Sanayi Odası Başkanı Göksel başar ile kahvaltıda bir araya geldi.

"KAZASIZ BİR ŞEKİLDE GİDİP GELMENİZİ DİLİYORUM"
Kaymakam  Halis Arslan, “ ilk öncelikle ilçemizi ziyaret etmenizde dolayı teşekkür ediyorum. Bafra’da motosikletçiler derneği çok güzel bir girişimde bulundular. Yer konusunda büyük aşama kaydedildi. İnşallah bulunan yerin Samsun Büyükşehir Belediyesi, Bafra Belediyesi ve Ticaret Sanayi Odasıyla birlikte hepimizin işbirliği ile güzel bir pisti kavuşturacağız. Bu yapılacak olan piste sizleri de aramızda görmek istiyoruz. Şimdi sizleri Bafra’nın yüksek kesiminde bulunan Nebiyan’a doğru uzun bir yolculuğa uğurlayacağız. Sizlerin kazasız belasız bir şekilde gidip gelmenizi diliyorum Kaymakam Arslan açıklamalarını şu şekilde sürdürdü; " Ayıca bu spora gönül veren sizleri de tebrik ediyorum” dedi. Sorgun Motosikletçiler Derneği Başkanı Nihat Alan, “ Bizleri ilçenize davetinizden dolayı arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Sorgun ilçemizde her yıl çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Bafra da artık bizim kardeş bir ilçemiz oldu. Bu nedenle bundan sonra yapacağımız etkinliklerde de sizleri de aramızda görmek istiyoruz” Akabinde Bafra ve Yozgatlı motosikletçiler toplu bir şekilde Nebiyan’a doğru hareket ettiler.    

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.