MOTOSİKLET TUTKUNLARI PİAZZA’DA BULUŞTU

MOTOSİKLET TUTKUNLARI PİAZZA’DA BULUŞTU
Çatısı altında bulunan eğlence merkezleriyle de Samsunluların buluşma noktası olan Piazza AVM, 17 Nisan Cuma akşamı gerçekleşen Bowling Turnuvası’nda Samsunlu motosiklet tutkunlarını bir araya getirdi.

Eğlence alanları ve düzenlediği etkinliklerle şehrin nabzını tutmaya devam eden Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi bünyesindeki Bowling Salonu, 17 Nisan akşamı Samsun Motosiklet Kulübü üyelerini ağırladı.

Bu yıl, ilki Piazza AVM’nin ev sahipliğinde gerçekleşen ve gelenekselleşecek olan Samsun Motosiklet Kulübü Bowling Turnuvası çekişmeli anlara sahne oldu. Samsunlu motosiklet tutkunlarının takımlar halinde kıyasıya yarıştığı turnuva sonunda 1, 2 ve 3’üncü olan takımlara kupa verilirken en yüksek skoru yapan bayan sporcuda ödüllendirildi.

Ünlü yarışçı Ali Durmaz da turnuvadaydı

Türkiye Motosiklet Pist Şampiyonası’nın geçtiğimiz hafta Yunanistan’ın Serez pistinde gerçekleşen yarışında Samsun Motosiklet Kulübü adına yarışan Samsunlu Ali Durmaz da turnuvaya katıldı. Durmaz, şampiyonada Samsun’a kazandırmış olduğu kupayı Kulüp Başkanı Orhan Memiş’e takdim etti. Kulüp üyelerinin aileleriyle birlikte katıldığı turnuva etkinliği keyifli anlara sahne olurken üyeler, motosiklet dışında da bir spor aktivitesinin içinde olmaktan mutluluk duydular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.