MORAL MOTİVASYON 

2020 yılı hedeflerimizin tutturulması anlamında başlangıç yılı olacaktır. Yeni yılda yarım sezon on yedi maç oynayacağız üstüne basa basa yazıyorum YERLİ VE MİLLİ hocamız Ertuğrul Sağlam'ın inanması
moral motivasyon olarak devamlı biz şampiyon olacağız şeklinde açıklamalar yapması takımı olumlu yönden etkileyeceğine inanıyorum.

Çünkü her birisi kaliteli futbolcu olan kardeşlerimin geldikleri  takımlarda ya şampiyon oldular veyahut şampiyonluk yolunda mücedele etmişlerdir  bu baskı altında ezileceklerine inanmıyorum. Bir taraftar olarak geleceğe umutla bakıyorum sezon sonunun şampiyonlukla taçlanacak olmasını diliyorum. 

Hepsi birbirinden kaliteli ve çok yetenekli futbolcularımız var bunlara ek olarak iki yeni transfer yaptık hocamızın açıklamalarına baktığımız zaman iki tane as oyuncu daha  transfer edilecek  merakla  dört gözle bekliyoruz.

Özellikle bu ligde bize karşı katı savunma yapan takımları açmakta çok  zorlanıyoruz burada işte o  merakla beklenen o transferler  devreye girip takıma nasıl katkı sağlayacak ve rakip  defansı açmadaki hünerlerini özelliklerini takım oyunuyla beraber nasıl birleştireceklerini Gümüşhane maçında göreceğiz.

Yılport Samsunspor ilk hazırlık maçında pek hazır takım görüntüsü vermedi. Kocaeli takımından 2 gol yemek olmadı hele Recep Burak Yılmaz'ın ilk maçında bariz bir şekilde defanstan adam kaçırması açıkcası canımı sıktı uyum  sorunu yaşadığı belli oluyor. 

Sevgili okurlarım yani kusura bakmayın aynı yazımı ısrarla yazıyorum skor kötü giderken özellikle son vuruş golcüsü santrafor lazım diyorum ve benim olmazsa olmazımdır.

Tabi oyuncu gurubumuz içerisinde 2 golcümüz var ama alırsak eğer golcü oyuncun sahada  duruşu bile  gol kokar neyse ASİL TARAFTARLARIMIZI ALLAHIM NAZARDAN KORUSUN ŞUAN HER ŞEY GÜZEL GİDİYOR  şu bir gerçek maçlar olmayınca yazılarında keyfi olmuyor.

2020 yılında 55. yılımızı kutlayacağız hele birde şampiyonluk gelirse kutlamaların anlamı dahada güzel olacaktır.

SAYGILAR....

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit Gök Arşivi
SON YAZILAR