Modifiye araçlar Canik'te yarıştı

Modifiye araçlar Canik'te yarıştı
Canik Belediyesi organizasyonuyla ikincisi gerçekleştirilen JDM Samsun 2. Modifiye Fuarı'nda, Samsun ve çevre illerden gelen modifiye araçlar yarıştı. Görsel şölenin yaşandığı yarışmadan elde edilen gelir, kimsesiz çocuklar yararına kullanılacak.

Canik Belediyesi ve JDM Samsun Gurubu işbirliğiyle düzenlenen Canik 2. Modifiye Fuarı yoğun ilgi gördü. Adnan Menderes Demokrasi Meydanı’nda gerçekleşen fuarda, Samsun ve çevre illerden gelen modifiye araç sahipleri, renkli görüntüler oluştururken, "Araba Güzellik", "Klasik Araba Güzellik", "Yerli Modifiye" ve "Ticari Modifiye" olmak üzere dört ayrı kategoride yarışan araçlar jüri üyelerini terletti.

FARKLI BİR ETKİNLİK

Etkinlikte konuşan Başkan Osman Genç, kendisinden pist isteyen modifiye araç tutkunlarına, daha önce verdiği sözü hatırlatarak, uygun yer bulunması halinde pist yapacaklarını söyledi. Modifiyeli araçların Canik’te biraraya gelmesinin farklı bir etkinlik olması açısından önemli olduğunu ifade eden Başkan Genç, “Canik Belediyesi olarak sosyal ve kültürel etkinliklere önem veriyoruz. Umuyorum ki bu kucaklaşma ileriki yıllarda daha da büyüyecektir” dedi.

DEĞİŞİM VE GELİŞİM

Şehre bütünlük anlayışıyla baktıklarını ifade eden Başkan Genç, "Tek başına hizmet üretmek yetmiyor, üretilen hizmetleri sosyal faydaya dönüştürmek, üretilen hizmetlerle insanımızın ufkunu açmak için çalışıyoruz. Biliyoruz ki şehirler dinamik mekanlardır ve değişimin dışında kalamazlar. Biz de Canik Belediyesi olarak sürekli değişim ve gelişim gayretindeyiz. Ancak tek başına sadece fiziki dönüşüm yetmiyor, bunun yanında sosyal ve kültürel dönüşüm de gerekiyor. Dolayısıyla mesele, bina yaparken, milletin gönlünü de yapmak, milleti memnun etmek, millete bir ufuk çizmektir" diye konuştu.

KİMSESİZ ÇOCUKLAR YARARINA

Canik Belediyesi olarak sosyal ve kültürel etkinliklere önem verdiklerine de vurgu yapan Başkan Genç, "Halkımızı farklı sosyal etkinliklerde buluşturmayı amaçlıyoruz. Her bir vatandaşımıza, bu şehre hizmet eden canlardan bir can, bu şehre zenginlik katan renklerden bir renk diye bakıyoruz. Medeniyet anlayışımızı özünden yaralayacak ayrımların bizim kitabımızda yeri yoktur, olamaz da. Bugün de şehrimizin değişik yerlerinden gelen insanlarımızla bir aradayız. Bu bir zenginliktir, bu bir kucaklaşmadır. JDM Samsun Grubu ile birlikte düzenlediğimiz 2. Modifiye Fuarı bu yıl kimsesiz çocuklar yararına olması nedeniyle daha anlamlı" ifadelerini kullandı.

YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Samsun Modifiye Tutkunları Gurubu Lideri Gökhan Cerrah da, kendilerine böyle bir imkanı veren ve her zaman yanlarında olan Başkan Genç'e teşekkür etti. Yarışma sonunda derece giren araç sahipleri büyük sevinç yaşadı. Dereceye giren araç sahiplerine ödüllerini Canik Belediye Başkanı Osman Genç verdi. Yoğun ilgi gören 2. Modifiye Fuarı'na Başkan Genç'in yanısıra AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Tekin Balcı, Canik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Birimi Müdürü Hamza Aygün, JDM Samsun Modifiye Tutkunları Gurubu Lideri Gökhan Cerrah, Meclis Üyeleri, modifiye araç tutkunları ve vatandaşlar katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.