Mobilya sektörünün kalbi Kayseri’de atacak

Mobilya sektörünün kalbi Kayseri’de atacak
K.MOB 2015 Kayseri 5. Mobilya Fuarı 22 Nisan’da açılıyor. Kayseri Dünya Ticaret Merkezi’nde açılacak fuara çok sayıda üretici firma katılıyor.

Yerli ürünlerin görücüye çıkacağı mobilya fuarına yurt içi ve yurt dışından çok sayıda ziyaretçi gelmesi bekleniyor. Fuarın son gününde ise halk günü düzenlenecek. Sergilenen mobilya ürünleri isteyenlere uygun fiyatla satışa sunulacak. 

K.MOB 2015 Fuarı açılışı öncesinde destekçi olan sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin katılımıyla Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya Tüyap Anadolu Fuarları Genel Müdürü İlhan Ersözlü ile birlikte davetliler Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mustafa Boydak, Kayseri Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Övünç, Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneği Başkanı Mahmut Alak katıldı. 

22–26 Nisan 2015 tarihleri arasında Kayseri Dünya Ticaret Merkezi’nde gerçekleştirilecek fuarla ilgili bilgi verildi. Başkan Memduh Büyükkılıç, Milano’da katıldığı fuarı hatırlatarak, Kayseri’nin o ülkelerde açılan büyük ölçekli fuarlar kadar olmasa da önemli bir aşama kat etmiş, şehre yakışır bir fuar organizasyonu yapması gerektiğini söyledi. Büyükkılıç, bu tür fuar organizasyonunun yapılabileceğini hatırlatarak, mobilya fuarının hayırlı olması temennisinde bulundu. Mustafa Boydak da mobilya sektörünün ürünlerini tanıtması adanı mobilya fuarının önemli olduğunu ve birçok firmanın bu fırsatı değerlendirdiğine işaret etti. Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz ise fuarcılığın e-ticaret, internet satışlarının yapılıyor olmasına rağmen hiçbir zaman değerini kaybetmediğini ve bugün yapılan en büyük organizasyonların fuarlar olduğunu söyledi. Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneği Başkanı Mahmut Alak da mobilya fuarına dernek olarak önemli katkıda bulunduklarını ve yeni fuar alını inşası konusunda mobilya fuarının kapanışındaki gala yemeğinde sunum yapılacağını açıkladı. 

Kayseri Mobilya Fuarı’nda, 4 salonda firmaların yeni tasarımları olan ürünlerini sergileyecek. Mobilya fuarına yurtiçinden ve yurtdışından çok sayıda ziyaretçinin gelmesi bekleniyor. İlhan Ersözlü, 50’i aşkın ülkeden mobilya fuarını ziyaret edecek ticaretçilerin olduğunu ifade ederek, fuarının son gününün geçen yıllarda olduğu gibi halk günü olacağını açıkladı. Son günde vatandaşlar sergilenen ürünleri satın alabilecekler. CİHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.