MOBBİNG MAĞDURU MU?

MOBBİNG MAĞDURU MU?
Samsun Gazi Devlet Hastanesi'nde sekreter olarak çalışan bir çocuk annesi merhume Şenay Ebrinç Erol, hastanedeki görevine giderken direksiyon başında kalp krizi geçirerek direksiyon hakimiyetini kaybedip başka bir otomobile çarpmıştı.

Samsun Gazi Devlet Hastanesi'nde sekreter olarak çalışan bir çocuk annesi merhume Şenay Ebrinç Erol, Samsun'un İlkadım ilçesinde hastanedeki görevine giderken direksiyon başında kalp krizi geçirerek direksiyon hakimiyetini kaybedip başka bir otomobile çarpmıştı. Yoğun bakım servisinde 15 gün kaldıktan sonra hayatını kaybetmişti. İddialara göre; daha önceden eski başhekim Uzm. Dr. Mahmut Ulubay'ın sekreteri olan Şenay Ebrinç Erol ağır mobbing mağduruydu!

2 KİŞİLİK GÖREVİ TEK YAPMAYA MI ZORLANDI?
Mobbing mağduru olduğu iddia edilen sekreter, aracıyla görevi için hastaneye gelirken direksiyon başında fenalaşarak kalp krizi geçiren bir çocuk annesi merhume Şenay Ebrinç Erol, eski başhekim Uzm. Dr. Mahmut Ulubay'ın sekreteriydi. Ancak İl Sağlık Müdürlüğü tarafından başhekim değiştirildikten sonra Şenay Ebrinç Erol'u Gazi Devlet Hastanesinde iç hastalıkları uzmanı olarak görev yapan Mustafa Ketenci'nin yanına tek başına sekreter olarak görevlendirildi. Oysaki Uzman Dr. Mustafa Ketenci'nin kapısında kuyruklar oluştuğundan dolayı onun olmadığı günler 2 kişinin görevlendirildiği yere Şenay Ebrinç Erol'un çalıştığı günler tek başına görevlendirildiği öne sürüldü. 

37829795-274284760048885-7647877861159731200-n.jpg

CENAZESİNE GİDEN OLMAMIŞ
Eski başhekim Uzm. Dr. Mahmut Ulubay'ın sekreteri Şenay Ebrinç Erol'a hastanede ağır mobbing uygulandığı ve bu sıkıntıları sebebiyle bir sabah görevine gelirken direksiyon başında fenalaştığı ve kaza yaptığı iddia edildi. Bir çocuk annesi Şenay Ebrinç Erol kazadan sonra hastahanede 15 gün yoğun bakımda kaldı ve hayat mücadelesini kaybetti. Böyle bir iddianın doğruluğunu açıklayacak mercii İl Sağlık Müdürlüğü ve Gazi Devlet Hastanesi Başhekimliği. Merhumenin cenazesine ise iddialara göre; cenazede olması muhtemel tepkilerden korktuklarından dolayı hastahane yetkililerinden ve Sağlık müdürlüğünden kimsenin gitmediği ve bu acıklı durumu görmezlikten geldikleri iddia edilmekte. 

manset-2.JPG

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum