'MOBBİNG BENİM KÜLTÜRÜMDE YOKTUR'

'MOBBİNG BENİM KÜLTÜRÜMDE YOKTUR'
Atakum Belediye Başkanı Av.Cemil Deveci, "Çalışanlara baskı ve mobbing benim kültürümde bulunmamaktadır. Herkes tüm gücüyle, yapması gereken işlerini yapmaktadır" dedi.

"Sevgili hemşehrilerim, sevgili Samsunlular;  ben size hep doğru söyledim, doğru bilgi verdim" diyen Atakum Belediye Başkanı Av.Cemil Deveci, yaptığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Belediye Başkanı olarak göreve başladıktan hemen sonra, Atakum İmar İnşaat Ltd. Şti.’nin tüm banka hesapları alacaklılar tarafından haczedildi, tüm taşınır malları zaten hacizli ya da ipotekliydi. İşçi ücretleri dört aydır ödenmiyordu. Aynı anda trilyonlarca lira çek alacaklısının icra ve haciz baskısı ile karşılaştık. Şirket fiilen iflas ettirilmiştir. Ancak her şeye rağmen hem şirketin çalışanlarının iş güvenliğini sağlamak hem de belediye sosyal tesislerini çalıştırarak siz Samsun halkına karşı sorumluluklarımızı yerine getirmek zorundaydık. Bunun gereğini yaptık, bu tesislerde yaklaşık 200 işçi çalışıyor; tüm çalışanların birikmiş 4 aylık maaşları ödendi. Düğün salonu kiralayıp parasını önceki yönetime ödeyenler kapıdan çevrilmedi, taahhüt edilen hizmetler yapıldı ve yapılıyor. Yalı Kafe’den her akşam 1000 kişi yararlanıyor. Atakum Belediyesi’nin sosyal tesislerini hali hazırda işleten şirkete, belediyemizin bütçesinden bugüne kadar bir kuruş para ödenmemiştir. Şirket tüm çalışanlarının maaşlarını ve sigortalarını zamanında ödemektedir. Tesislerde kullanılan tüm gıda ve bilumum malzemeleri peşin para ile almakta ve kar etmektedir. Bu durum şunu göstermektedir ki kendi şirketi gibi değil, doğru ve dürüst işletildiğinde Atakum Belediyesi şirketi kar etmektedir.

"KİMSENİN KUŞKUSU OLMASIN"
Önceki Belediye Başkanı döneminde yönetilen İmar İnşaat Şirketi’nin 5 yıllık dönemde bir kuruşluk karı bulunmadığı gibi, yaklaşık 40 trilyon zarar ettirilmiştir. Bununla ilgili gerekli adli işlemler tarafımca yapılmıştır. Yapılmaya da devam edilecektir. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Ayrıca çalışanlara baskı ve mobbing benim kültürümde bulunmamaktadır. Herkes tüm gücüyle, yapması gereken işlerini yapmaktadır.  Şimdi iktidar partisinin yetkililerine düşen görev, ‘Yapanın yanına kar kalmasın’ diyerek, bana destek olmaktır. Benim meslektaşım bilerek ve isteyerek ‘Adaletsizliğin ve yolsuzluğun’ yanında olmaz, karşısında olur." 

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum