MNG Kargo 12'nci Yıl Kutlamalarına Samsun'da Devam Etti

MNG Kargo 12'nci Yıl Kutlamalarına Samsun'da Devam Etti
Türkiye'nin sektöründe yenilikçi ve öncü şirketi MNG Kargo'nun 12'nci yaşını kutlama etkinlikleri kapsamında düzenlenen gala gecelerinden altıncısı Samsun'da gerçekleştirildi.

 MNG Kargo iş ortaklarının katılımıyla düzenlenen gala gecesinde, sanatçı Coşkun Sabah şarkılarıyla eğlence dolu anlar yaşattı.

Samsun Serra Otel'de düzenlenen 12'nci yıl gala gecesinde bir konuşma yapan MNG Kargo Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü Aslan Kut, faaliyetlerinin 12'nci yılında  yenilikçi projeleri ve hizmetleriyle öne çıkan MNG Kargo'nun bugün sektöründe trend belirleyen konumuna değinerek, "Bu ülkeyi sevmek yetmez. Çok çalışmak, başarmak ve bu ülkenin insanıylas bütünleşmek gerek. Biz 2003 yılında bu anlayışla yola çıktık. Türkiye'nin potansiyeline inandık, müşterilerimiz bize güvendi. Her yıl yeni yatırımlar yaptık, iş ortaklarımız ve çalışanlarımızın verdiği güçle büyüdük" şeklinde konuştu.

Aslan Kut, MNG  Kargo'nun 12 yılda ulaştığı büyüklük konusunda ise şunları söyledi: "Bugün Türkiye'de 15 bölge müdürlüğü, 26 aktarma merkezi, 800'ün üzerindeki yaygın dağıtım ağı, 2200'den fazla kara taşıma aracı ve 8000'i aşkın çalışanımız ile günde 600 bin adrese dünya standartlarında hizmet götürmekteyiz. Ayrıca hızlı hava taşımacılığı kategorisinde dünya lideri olan FedEx Express'in 220 ülkedeki global hizmet ağına entegre çalışıyoruz. İnovasyon yatırımlarımız, müşterilerimize sunduğumuz yeni ürünler ve güçlü dağıtım ağının sağladığı sinerji, MNG Kargo'nun sektöründe en büyük oyunculardan birisi olma başarısını güçlendirmektedir. Hedefimiz, MNG Kargo'yu orta vadede 'Dünya Markaları' ligine taşımaktır."


Konuşmalardan Sonra sahneye çıkan Coşkun Sabah, şarkılar söyleyerek geceyi daha da hareketlendi. Geceye katılan kişiler şarkılara eşlik ederek ve hareketli parçalarda oyun oynayarak eğlendiler.


Gala Gecesinde 5inci ve 10uncu hizmet yılını dolduran MNG Kargo çalışanlarına yönetim kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü Aslan Kut tarafından plaket takdim edildi. Onur EMİRZA
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.