MMO'DAN SEMİNER

MMO'DAN SEMİNER
Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Konferans Salonunda “Konutlarda Isı İstasyonu (Substation) Kullanımı ve Enerji Verimliliği” semineri düzenledi.

Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube ve DAF Enerji San. ve Tic. A.Ş. işbirliği ile üyelerine yönelik Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Konferans Salonunda “Konutlarda Isı İstasyonu (Substation) Kullanımı ve Enerji Verimliliği” semineri düzenledi.

Seminerde açılış konuşması yapan Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Özkan ER “DAF Enerji San. ve Tic. A.Ş. yetkililerine bu semineri düzenledikleri için teşekkür ettiğini, 2016 - 2017 Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Çalışma Programı gereği üyelerimizin mesleki gelişimi ve güncel gelişmeleri takip edebilmesi adına eğitim ve seminerler düzenlediklerini” söyleyerek konuyla ilgili çalışmaların devam ettiğini, üyelerini ve kamuoyunu bilgilendirmeye devam edeceklerini açıkladı.

Seminerde İş Geliştirme Müdürü Oğuz AYDOĞAN tarafından “Isı İstasyonu Nedir?, Isı İstasyonu Seçilirken Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar ve Kapasite Hesabı, Mekanik Projelerde Isı İstasyonu Uygulaması, Isı İstasyonunun Diğer Sistemlere Göre Avantajları ve Kalorimetre, Soğuk Su Sayacı ve Gider Paylaşımı” ile ilgili katılımcılara detaylı teknik bilgi aktarmıştır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.