MMO'DAN SAMGAZ ZİYARETİ

MMO'DAN SAMGAZ ZİYARETİ
MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu SAMGAZ'ı ziyaret etti

Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Yönetim Kurulu Samgaz Doğal Gaz Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü Yılmaz Kolsan’ı ve İşletme ve Tesisat Müdürü Murat Aras’ı ziyaret etti.

 

Ziyarete Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Gürkan, Başkan Yardımcısı Özkan Er, Sekreter Üyesi Nail Yolaydın ve Sayman Üyesi Aycan Türkel katılmıştır.

 

Ziyarette “Doğal gaz iç tesisat sektörü, yapılacak olan yatırımlar, doğal gaz dönüşüm işlerinde olası haksız rekabet oluşumlarının önüne geçilmesi ve denetimler“ görüşüldü.

 

Ziyaretle ilgili basına bilgi veren Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Gürkan; “Meslek disiplinlerine giren doğalgaz sektörüne yönelik düzenli olarak komisyon toplantıları yaptıklarını, bu toplantılar sonucunda, üyelerimizin çalışma hayatlarında karşılaştıkları sıkıntıları çözmeye yönelik geçmişte olduğu gibi günümüzde de efor sarf edeceklerini, “Birlikte Planlayıp, Birlikte Karar Alıp ve Birlikte Üreten, Süreci Birlikte Değerlendiren” felsefeleri doğrultusunda Samgaz Doğal Gaz Dağıtım A.Ş. ile birlikte çalışmaların artarak devam edeceğini” söyledi.

 

SAMGAZ Doğal Gaz Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü Yılmaz Kolsan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek; “SAMGAZ olarak birinci önceliklerinin; doğal gazın, abonelerine arz güvenliği içinde sürekli ve güvenli olarak ulaştırılması olduğunu, bu bağlamda yetkili mühendislik firmaları ile birlikte uyum içinde çalışmanın çok önemli olduğunu, müstakbel abonelerinin de bu noktada seçici davranması, yetkisiz kişilere doğal gaz dönüşümü yaptırmaması önemli olduğunu, olası mağduriyetlerin önüne ancak bu şekilde geçilebileceğini” söyledi.

 

Kolsan, “Gelen şikâyetlerden anlaşıldığı üzere, son zamanlarda artan oranda bazı yetkisiz kişilerin piyasada doğal gaz dönüşüm işçilikleri yaptıklarını ve çeşitli mağduriyetlere sebebiyet verdiklerini üzülerek müşahede ettiklerini ve doğal gaz dönüşümünde esas olan, dönüşüm işini projelendirenle işi yapan firmaların aynı olması olduğunu, bu hususta yetkili firmaları sürekli uyardıklarını ve bundan sonraki süreçte bu yöndeki takiplerimizde, Makina Mühendisleri Odası Samsun Şubesi olan işbirliğimizi daha da artıracağız.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.