MİNNETLE VE ŞÜKRANLA ANIYORUZ

MİNNETLE VE ŞÜKRANLA ANIYORUZ
Murzioğlu’ndan 10 Kasım mesajı

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 79. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Atatürk’ün yaşadığı çağa damga vuran, örnek bir komutan ve devlet adamı olduğunu vurguladı. ​

Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 79. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında, Ulu Önder Atatürk'ün bütün mazlum milletler için örnek olduğunu belirten Başkan Murzioğlu, "Ne mutlu ki; böyle büyük bir komutan ve devlet adamı bizim tarihimizin kahramanı. Dünyanın ender yetiştirdiği eşsiz bir komutan ve dahi bir yönetici olan büyük Atatürk’ün dünya milletlerine bıraktığı bağımsızlık ve eşitlik düşüncesi, sonsuza değin takdirle tatbik edilecektir. Atatürk’ün bu anlamda ortaya koyduğu mücadele ve fikirleri bütün dünyanın hayranlığını kazanmıştır. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve yeniliklerin sahibi olan Atatürk, fikirleri ile her zaman yaşayacak ve yaşatılacaktır. 10 Kasım tarihi, Türk milleti için büyük kurtarıcısının anma günü olduğu kadar, aynı zamanda sahip olduklarımızın değerini bilme ve onun ideallerini gerçekleştirme konusundaki kararlılığına saygı gösterme günüdür” dedi.

“Minnet ve şükranla anıyoruz”

Murzioğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Mustafa Kemal Atatürk'ün yaptığı mücadelenin, ortaya koyduğu vizyonun ne denli büyük ve çağları aşan bir görüşü içerdiğini her geçen gün daha iyi anlamakta ve ona hayranlığımız bir kat daha artmaktadır. Düşmanlara karşı memleketin bütün güçlerini birleştirmeyi başaran, kırılmış cesaretleri güçlendirerek, bir milletin kaderinin nasıl değişebileceğini dünya tarihine yazdıran Atatürk'ün 'bu ulusa ve ülkeye hizmet görevi bitmeyecektir' sözünü daima ilke edindik. Biz de, bizden sonra ki nesiller de, ülkemizi daha da ileriye taşımak için durmaksızın çalışacağız. Bu duygu ve düşüncelerle Samsun iş dünyası olarak; ülkemizin aydınlık geleceğine olan inancımızı ve müreffeh bir Türkiye konusundaki kararlılığımızı bir kez daha vurgularken, Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu, büyük komutan, eşsiz devlet adamı Mustafa Kemal Atatürk'ü, aramızdan ayrılışının 79’uncu yılında bir kez daha, minnet, saygı ve şükranla anıyorum.”

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.