Miniklere Kırtasiye Yardımı

Miniklere Kırtasiye Yardımı
Samsun Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek için Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) projesi kapsamında ...

Samsun'un ilçelerine giderek ilkokul ve anaokulu öğrencilerine kırtasiye yardımında bulundu.


YÜZLERCE ÖĞRENCİYE YARDIM

Samsun Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nce, Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek için Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) Projesi kapsamında onaylanan "Birlikte Güvenli Geleceğe Projesi" faaliyetlerinden olan Ayvacık, Ladik, Asarcık, Canik İlçelerinde İlköğretim ve Anaokullarında 150 ilkokul öğrencisine yönelik kırtasiye yardımı yapıldı.

ÇOCUKLARA HEDİYELER

510 ilkokul öğrencisine(1, 2 ve 3'ncü sınıf) , 171 anasınıfı öğrencisine, "Polislik Mesleği, zararlı alışkanlıklar ve korunma yolları" konularında Polis Ne Yapar? konulu anlatımı yapılırken, Polis Maskotu Kanka ve Emniyet Müdürlüğü görevlileri eşliğinde yapılmış, faaliyetlere katılan öğrencilere Polis konulu Yapboz, Polis Boyama Dergisi, Kuru Boya, Polis Ne Yapar dergisi hediye edildi. Ayrıca bu ilçelerde bulunan ilkokul öğrencilerinin bilimsel gelişimlerine katkıda bulunmak amacı ile 510 adet TÜBİTAK Bilim Çocuk Dergisi hediye edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.