Minikler Fidan Dikti...

Minikler Fidan Dikti...
Anadolu Gençlik Derneği Samsun Şubesi ve Çizgi Anaokulu Regaib kandili münasebetiyle fidan dikimi gerçekleştirdi.

Regaib kandili münasebetiyle Samsun Orman İşletme Müdürlüğünün Atakum’da gösterdiği Ağaçlandırma alanında Anadolu Gençlik Derneği Samsun Şubesi ve Çizgi Anaokulu fidan dikimi gerçekleştirdi.

Anadolu Gençlik Derneği teşkilat mensupları, Çizgi Anaokulu yönetimi ve öğretmenlerinin katıldığı programda anasınıfı öğrencileri fidan dikti.

Bir yıl sonrasını düşünüyorsanız tohum ekiniz, on yıl sonrasını düşünüyorsanız fidan dikiniz; Yüzyıl sonrasını düşünüyorsanız insan yetiştiriniz anlayışıyla çalışmalar yürüttüklerini belirten Anadolu Gençlik Derneği Samsun Şubesi Sekreterya Komisyon Başkanı Erdal Yılmaz, ”RegaibRegaib kandili vesilesiyle Çizgi Anaokulu öğrencilerimizle birlikte fidan dikimi gerçekleştirdik. Çocuklarımızın, bu mübarek gecenin öncesinde fidan dikme vesilesi ile tüm canlılara gerekli sevgi ve saygıyı göstermelerini amaçlıyoruz. Burada yaptığımız iş, ihya’dır. Bu yaşta ihya’yı öğrenen, büyüyünce imha edebilir mi? Elbette edemez. Biz, Bir yıl sonrasını da, on yıl sonrasını da, yüzyıl sonrasını da düşünen ve bu yönde birçok farklı çalışmaya imza atan bir teşkilatız.”diye söyledi.

Fidan dikiminin ardından hatıra fotoğrafı çekildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.