MİNİK ÖĞRENCİLERİN MUHTEŞEM PROJE GÖSTERİLERİ

MİNİK ÖĞRENCİLERİN MUHTEŞEM PROJE GÖSTERİLERİ
HEP BİRLİKTE BAŞARDİK

Samsun’un Atakum ilçesindeki İrem Yavuz Anaokulu sabah grubu öğrencileri Samsun Maarif Hareketi Kapsamında yürüttükleri projelerin kapanışını gerçekleştirdiler.
Minik öğrenciler kapanış gecesinde yaptıkları birbirinden güzel halkoyunları, drama, jimnastik gösterileri, İngilizce korosu ile seyircilerden büyük beğeni topladı. Diplomalarını alıp, keplerini havaya atan minik öğrencilerde büyük heyecan yaşadı.

HEP BİRLİKTE BAŞARDİK
İrem Yavuz Anaokulu Okul Müdürü Dilek Genç,’’ İngilizce projesiyle amacımız Bilinçli bir yabancı dil eğitimi ile çocuklarımıza birer dünya insanı olarak yetiştirmektir. Drama Atölyesi projesi ile bedeni kullanma özgüven kendini ifade etmesi ve damayı sevdirmek amaçlanmıştır. Jimnastik projemiz ile çocuklarımızın fiziksel performansını arttırmak, daha sağlıklı yaşam sürmeleri ve egzersiz yapmalarını alışkanlık halline getirmektir. Yöresel oyunlarımız projemiz ile öğrencilerimizin ritim duygularının gelişmesine, sosyalleşmelerine ve birçok yöreyi dans ile tanımalarına katkıda bulunmayı amaçlıyoruz. Sahneyi miniklerimize bırakmadan önce eğitim yılı içerisinde yardım ve desteği esirgemeyen çocuklarımızın eğitimine katkıda bulunan tün anne ve babalara, müdür yardımcıma öğretmenlerimize, personelimize, proje öğretmenlerimize teşekkür ediyorum “dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.