MİNİK ÖĞRENCİLER YILIN ANNESİNİ SEÇTİ

MİNİK ÖĞRENCİLER YILIN ANNESİNİ SEÇTİ
Bafra Merkez İlkokulu 2/A sınıfı minik öğrencileri, anneler gününde yılın annesi olarak Türkiye Harp Malulü Gazi, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Bafra Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Saadet Var’ı seçti.

 

Bafra Merkez İlkokulu 2/A sınıfı minik öğrencileri, yılın annesi seçtikleri şehit annesi Saadet Var'a, Türkiye Harp Malulü Gazi, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Bafra Şubesi'nin  Dernek binasına girişinde Bafra Merkez İlkokulu 2/A sınıfı öğrencisi Havanur Balta, Başkan Saadet Var’a yılın annesi çiçeğini verdi.Daha sonra Havanur Balta ile Ecrin Kevser Aktaş isimli öğrenciler Başka Var’ı öptü. Ziyarete Okul Müdürü Muhsin Karagözlü, sınıf öğretmeni Ayşe Kaba ve öğrenciler hazır bulundu.

ŞEHİT ANNESİ OLARAK TEŞEKKÜR EDİYORUM
Türkiye Harp Malulü Gazi, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Bafra Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Saadet Var, ”Anneler gününde hatırlayıp derneğimizi ziyaret eden ve beni i yılın annesi olarak seçen başta öğrencilere, Okul Müdürümüz Muhsin Karagözlü ’nün yanı sıra sınıf öğretmeni Ayşe Kaba ’ya şehit annesi olarak teşekkür ediyorum. Diğer okullarımızda örnek olur düşüncesindeyim ” dedi.

BİZLERİ BİRER EVLADIMIZ OLARAK GÖREBİLİRSİNİZ
Günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapan Okul Müdürü Muhsin Karagözlü, ”Şehitlerimize Allahtan rahmet geride kalan şehit ailelerimize başsağlığı ve Gazilerimize ise açıl şifalar diliyorum. Şehitlerimiz vurulunca değil unutulunca ölür. Her zaman yanınızda olacağız. Bizleri birer evladımız olarak görebilirsiniz. Anneler gününde sizi unutmadık ve okul olarak ziyaret ettik. Budan sonraki günlerde de ziyaretlerimiz devam edecektir. Okulumuzda bekliyoruz ”diye konuştu.  
Köksal ÖNER 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.