MİNİK BALERİNLER BÜYÜLEDİ

MİNİK BALERİNLER BÜYÜLEDİ
Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde sanat dolu günler devam ediyor.

Samsun'da faaliyete başlamasının 20. yılını bir dizi etkinlik ile kutlayacak olan Tab Sanat & Tan Sağtürk Akademi, ilk gösterilerini Piazza AVYM'de gerçekleştirdi.

Sanat akademisinde eğitim alan minik öğrencilerinin sahnelediği bale gösterisi izleyenleri büyüledi. Piazza'yı renklendiren balerinlerin ardından sahneyi alan genç öğrenciler ise aldıkları yoğun eğitimin sonuçlarını gözler önüne serdikleri gösteri sonunda izleyenler tarafından uzun süre alkışlandılar. Klasik bale eğitimi yanında jazz dans eğitimi de alan öğrenciler, bu konuda da ne kadar becerikli olduklarını kanıtladılar. Monalisa Resim Sanat Galerisi öğrencileri tarafından yapılan bale ve dans konulu resimler de etkinlikle bütünleşti. Sergi 25 Ocak tarihine kadar Piazza Sanat Galerisi'nde sergilenmeye devam edecek.

Dünyaca ünlü balet Tan Sağtürk ile 2004 yılında işbirliği yaparak Samsun'daki güçlerine güç katıklarını belirten Tab Sanat Akademi Müdürü Füsun Uzel; bale, dans, enstrüman dersleriyle yurtiçi ve yurtdışından en iyi eğitimciler ile çalışarak sanatsever nesiller yetiştirdiklerini belirtti.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.