MİLYONLARCA LİRALIK YATIRIMLAR ATIL DURUMDA!

MİLYONLARCA LİRALIK YATIRIMLAR ATIL DURUMDA!
Lâdik Akdağ’da popülist politikalar uğruna yapılan milyonlarca liralık yatırımlar bomboş. Çalıştırılmadan atıl durumda çürümeyi bekliyorlar.

Suat Kılıç’ın Gençlik ve Spor Bakanlığı döneminde yapılan tesis ile Hüseyin Akan’ın rektörlüğü döneminde yapılan kış sporlarına yönelik tesisler atıl durumda ve bomboş çürümeyi beklemekteler.

manset-021.jpg

YILIN ON AYI BOMBOŞ TESİSLER
Gerek Gençlik ve Spor Bakanlığının yaptırmış olduğu tesis, gerekse Ondokuzmayıs Üniversitesinin yaptırmış olduğu tesis yılın on ayı bomboş çürümeyi beklemekte. Kış sporlarına yönelik yapılan tesislerin karlı geçen kışta dahi iki aydan daha fazla açık kalma imkânı olmadığı göz önüne alındığında milletten toplanan vergilerle yapılan milyonlarca liralık tesislerin milletin parasının nasıl heba edildiğinin göstergesi olarak Akdağ’da beklemekte.

manset-1-007.jpeg

YATIRIM YANLIŞ YERDE YAPILDI
Lâdik Akdağ’da dönemin il özel idaresi tarafından yapılan kayak telesiyejlerinin rüzgâr alan kısma yapılması nedeniyle, en karlı zamanlarda dahi kar tutmadığı biliniyor. Yaz, kış boş olan bu tesislere sadece karın en yoğun olduğu dönemlerde kayak kaymaya gidilmekte, onun dışında tesisler bomboş olduğu belirtilmekte. Gerek kar alması yönünden gerekse müşteri potansiyeli bakımından ekonomik hiçbir yönü olmayan Akdağ’a yapılan yatırımların yanlış yerde yapıldığı açıkça ortada.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum