MİLLİ SPORCUDAN USTA'YA ZİYARET

MİLLİ SPORCUDAN USTA'YA ZİYARET
Cimnastik'te bir çok başarıya imza atan milli sporcu Elif Kurudere, antrenörü Rıfat Çağdaş Keskür ile birlikte Canik Belediyesi Başkan Yardımcısı Alican Usta'yı ziyaret etti.

Kurudere ve Keskür, spor faaliyetlerini Canik Belediyespor çatısı altında sürdürmek istediklerini söyledi

3 YIL ÜST ÜSTE ŞAMPİYON OLDU
İzmir'de 24-25 Ocak 2015 tarihleri arasında düzenlenen Trambolin Cimnastik Federasyon Kupası'nda Genç Kızlar Kategorisinde birinci olarak kupa alan Samsunlu milli sporcu Elif Kurudere (17), antrenörü Rıfat Çağdaş Keskür ile birlikte Canik Belediye Başkan Yardımcısı Alican Usta'yı ziyaret etti. Samsun Cimnastik Kulübü sporcusu Kurudere'nin, üç yıl üst üste Türkiye Şampiyonu olduğunu ve geçen yıl da Federasyon Kupası'nı aldığını belirten Keskür, spor faaliyetlerini bundan sonra Canik Belediyespor çatısı altında sürdürmek istediklerini söyledi.

CANİK AİLESİNE KATILMAK İSTİYORUZ
Cimnastik dalında Samsun'un ilk milli sporcusu olan Elif Kurudere'nin Samsun'un önemli bir spor değeri olduğunu ifade eden Keskür, "Bu genç sporcumuzun, sporda öncü olan Canik ailesine katılmasını ve Canik Belediyespor formasıyla yarışmasını arzu ediyoruz. Amacımız cimnastik sporunu sevdirmek ve yaygınlaştırmak" dedi. Keskür, Kurudere’nin17-19 Nisan'da Bolu’da yapılacak olan TrambolinCimnastik 1. Etap Kulüpler Arası Türkiye Şampiyonası'na katılacağını da belirtti.

‘SPORA ÖNEM VERİYORUZ’
Kurudere'yeBolu’da başarı dileyen Başkan Yardımcısı Usta da, "Canik Belediyesi olarak spora büyük önem veriyoruz. Bildiğiniz gibi Bayan basketbol Takımımız Türkiye Kadınlar basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden tek Samsun takımı. Yani Samsun’un marka değerlerinden birisidir. Sporda, sanatta, diğer sosyal etkinliklerde gençlerimizi desteklemeye, onlarla birlikte olmaya devam edeceğiz. Gençlerimizi geleceğe hazırlıyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.