MİLLİ İTTİFAK SEÇİM ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

MİLLİ İTTİFAK SEÇİM ÇALIŞMALARINA BAŞLADI
Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi’nin bir araya gelerek oluşturduğu Milli Birlik İttifakı, Bafra’ da çalışmalarına başladı.

Saadet Partisi Bafra ilçe Teşkilat binasında bir araya gelen her iki partinin Bafra, Alaçam, 19 Mayıs ve Yakakent temsilcileri, yapılacak çalışmaların içeriği hakkında istişarede bulundu.

Milli İttifak (Saadet-BBP) Samsun Milletvekili adayları Turhan Bayraktar ve Bilal Arslan, Samsun’un Bafra, 19 Mayıs, Alaçam ve Yakakent ilçelerinde yapacakları seçim çalışmaları kapsamında, Bafra’da ilk toplantılarını gerçekleştirdi. Toplantıda seçim sürecindeki çalışma stratejisi üzerinde duruldu.

MİLLİ İTTİFAK, BAFRA’DA İLK BÖLGE TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Milli İttifak’ın Samsun’dan Milletvekili adayları Turhan Bayraktar ve Bilal Arslan  iki partinin ilçe teşkilatının katıldığı toplantıda, Bafra,19 Mayıs, Alaçam ve Yakakent ilçelerinde, seçimlerde Milli İttifakın yapacağı yol haritası hakkında istişare yaptı. SP ve BBP'liler, ortak kararlar alarak seçim çalışmalarına start verdiler. Toplantıda Samsun Milletvekili adayları da tanıtıldı. İlçe Başkanları ve milletvekili adayları konuyla ilgili düşüncelerini aktardı.

MİLLİ İTTİFAK, HAREKETE GEÇTİ 

Ankara’da 26 Nisan’da yapılan aday tanıtım ve seçim beyannamesinin açıklandığı programa ittifakın milletvekili adayları ve milli ittifaka gönül vermiş partililer yoğun bir katılım gösterdi. 7 Haziran’da yapılacak 25. Dönem genel seçimlerine ittifak halinde girecek olan Saadet Partisi ile Büyük Birlik Partisi Bartın milletvekili adayları, Turan Bayraktar ve Bilal Arslan seçim çalışmalarına hız verdi. Önümüzdeki seçimleri cumhuriyet tarihinin en önemli seçimleri olarak niteleyen ve bu seçimin en önemli olayının milli ittifak olduğunu ileri süren SP Bafra ilçe başkan yardımcısı Selçuk Yıldırım,”Türkiye’de, milli bir hükümet kadar milli bir muhalefete de ihtiyaç vardır. Milletimizin özlemle beklediği alternatif den ziyade kaçınılmaz bir zorunluluk olan milli bir merkezi mazisi ter temiz olan Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi her türlü engellemelere rağmen milli ittifakı sağladılar. Milli İttifakın adını milletimiz koymuştur. Mevcut iktidardan memnun olduğumuz için değil, mecbur olduğumuz için oy veriyoruz diyen halkımızda bu ittifakın muazzam bir heyecanla karşılandığını görüyoruz. İnşallah 7 Haziran’da sandıkları patlatacak olan milli ittifak ülkemizin ve bütün mazlumların ümidi, olacaktır” dedi.

"SP VE BBP SEÇİMLERDEKİ BÜTÜN HESAPLARI DEĞİŞTİRECEK"

MHP’nin ittifaktan kaçtığını belirten BBP Bafra ilçe yönetim kurulu üyesi Bilal Mürtezaoğlu, 7 Haziran 2015 günü yapılacak olan seçimin yaklaşırken halkın iktidara ve meclisteki partilere mahkûm gibi bir algı oluşturulduğunu ancak artık vatandaşların rahatlıkla oy vereceği milli ittifakın olduğunu söyledi. Milli ittifakın Türkiye üzerindeki oyunları bozmasını dileyen Mürtezaoğlu, “Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi ittifakı, seçimlerdeki bütün hesapları değiştirecek. Şimdi alternatif olarak milli ve manevi değerlere bağlı gerçek çözüm için büyük alternatif olduk.  İyi niyetle fedakârlıkla birlik ile kazanacağız. Taraflar samimi olunca Rabbimizin yardımı ile de bu ittifak başarıya ulaşacaktır” dedi.

"BİZ SADECE YANLIŞ SİYASİ AHLAKI SEVMİYORUZ"

Seçim ittifakının Muhsin Yazıcıoğlu ve Prof Dr. Necmettin Erbakan’ın birbirlerine olan sevgi ve saygısının göstergesi olduğunu belirten SP. Yakakent ilçe Başkanı Murat Durhat ve SP 19 Mayıs ilçe Başkanı Selim Şenocak, Büyük Milli İttifak’ın Siyonizm’in dünya genelindeki oyununu bozacağını ifade ettiler. Milli İttifak SP Samsun Milletvekili aday Bilal Arslan yaptığı konuşmada,”Bizler, Türkiye Cumhuriyetinin vatandaşı olarak, vatandaşlarımızı ve Cumhurbaşkanımızı seviyoruz. Biz, sadece yanlış siyasi ahlakı sevmiyoruz. Emin olun Türkiye Cumhuriyetinde yaşayan tüm vatandaşlar, güzel ve güzel olan ahlakı benimsiyor. Erbakan hocamın vecih bir sözü var:’Bütün seçimler, bizim için mühimdir, ancak bu seçim daha mühimdir’ demişti. Neden, 9 tane seçime girmişiz, 9 tane seçimden gururlu, şerefli bir şekilde, mağlup çıkmışız. Neden, doğruları söylüyoruz. Ama biz yüzsüz değiliz. Doğru yerdeyiz, biz Allah’ın selamını her zaman vererek, inşallah bu seçimden galip çıkacağız” dedi.

"ZAFERİ BEKLİYORUZ"

Milli ittifak SP Samsun Milletvekili adayı Turhan Bayraktar, “Kamuoyunda, adına milli ittifak denen ve hakikaten bu ülkenin milli değerlerinin bir araya gelerek oluşturduğu bir siyasi partinin temsilcileri olarak, kamuoyunun karşısına çıkıyoruz. Öncelikle bu davada, bizler bir neferiz, bir nefer olarak bu davaya katıldık. Biz, davamız adına görevimizi en iyi şekilde ifa etmeye çalışacağız. Biz adaletsizliği ve haksızlık üzerine kurulu her şeyi cuntayı eleştireceğiz. Hükümet başarısız, muhalefet başarısızdır. İki tane ter temiz, anasının ak sütü gibi helal iki parti bir araya gelerek, milli ittifak adıyla seçime giriyor. Biz, Allah’ın izniyle bir sefere çıktık. ‘Sefere çıkmak bizdendir, zafer Allah’tandır’ diyoruz. Biz, bu zaferi bekliyoruz” diye konuştu.

"TOPLANTILAR ÇOK VERİMLİ GEÇİYOR"

SP Samsun il yönetim kurulu üyeleri Mehmet Figen, Bayram Aydoğan, “Bizim tabanda bu ittifakı sağlamamız lazım, toplantılar çok verimli geçiyor. Ortaklık sloganın önemi var. Samsun’u dört bölgeye ayırdık. Milletvekili adaylarımız yoğun bir şekilde çalışacaklar. Bafra teşkilatımız, Bafra,19 Mayıs,Alaçam ve Yakakent için bir lokomotif görevi yapacak,Erbakan hocamın ve Muhsin başkanımın çizgisi bize nasip oldu” diye konuştular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum