Milli irade kazanacak

Milli irade kazanacak
AK Parti Genel Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, "Hükümet kurmaktan kaçıp, sorumluluğu yerine getirmeyenlere millet gerekli cevabı verecek. Bir kere daha istikrar kazanacak, milli irade kazanacak" dedi.

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, seçim çalışmaları kapsamında Bafra ilçesinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Esnaf ve vatandaşla sohbet eden Karaaslan, sorun ve talepleri dinledi.

Esnaf ziyaretinde gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Karaaslan, 7 Haziran'ın ardından ülkeyi bir an bile yönetim boşluğuna düşürmediklerini belirterek, ''Biz hükümet kurmak için tüm samimiyetimizle gerekli görüşmeleri yaptık. Ama onlar, bir kısmı blok siyaseti yaptılar, karşımıza blok çıkardılar. Bir kısmı hayır siyaseti yaptı, sayın Bahçeli gibi her şeye 'hayır' dedi. Bir kısmı terör siyaseti yaptı, teröre sığındılar. Ama AK Parti birlik siyaseti yaptı. AK Parti uzlaşma siyaseti yaptı. AK Parti milleti bir araya getirme, omuz omuza verme siyaseti izledi. Biz bütün bunlara rağmen her üç partiyle görüştük" dedi.

Milletin verdiği görevden hiç kaçmadıklarını ve kaçmayacaklarını belirten Karaaslan, ''Onlar ise hem hükümet kurmaktan kaçtılar hem de anayasa hükümeti kurmak zorunda kaldığımızda, herkesin o hükümete bakan vermesi gerektiğinde, 'hayır, biz vermeyiz' dediler. 'AK Parti tek başına milletin işleriyle uğraşsın, biz taşın altına elimizi koymayız' dediler. Biz milletin meselelerine sahip çıktık. Şimdi yeni bir seçime gidiyoruz. 1 Kasım'da bir kez daha milletin yani sizin dediğiniz olacak. İnanıyorum ki seçim sandıkları açıldığında milletin sözüne kulak verenle, vermeyen ayrılacak. Millet kendisinin sesine kulak verene desteği verecek. Hükümete iştirak etmekten kaçanlara, sorumluluğu yerine getirmeyenlere millet gerekli cevabı verecek. Bir kere daha istikrar kazanacak, milli irade kazanacak'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.