MİLLİ FORMAYI GİYECEK

MİLLİ FORMAYI GİYECEK
TERMELİ TEKVANDOCU NAS MİLLİ FORMAYI GİYECEK

Türkiye Taekwondo Federasyonu’nun 2016 Yılı Faaliyet Programında yer alan Gençler Türkiye Taekwondo Şampiyonası  Alanya’da yapıldı. Alanya Atatürk Spor Salonunda gerçekleştirilen Gençler Türkiye Taekwondo şampiyonasına Türkiye’nin değişik bölgelerinden 70 ilden 1820 sporcunun katıldığı şampiyonada idareci, antrenör, hakem ve sporcu ve ailelerle birlikte 2 bin kişinin üzerinde katılım oldu.

"HEDEFİMİZ ŞİMDİDEN BELLİ"
Terme gençlik Himmet'leri spor kulübü antrenörü ve Terme ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Murat Özden, "Kulüpler ve şampiyonaya katılan sporcular bu şampiyonaya çok iyi hazırlanıp tatemiye çıktılar. Bu dev şampiyona bizim için ve tüm iller için çok önem arz etmekteydi çünkü burada ilk 5 e giren  sporcular Antalya'da yapılacak olan Turkish Open Uluslarası Taekwondo Şampiyonası'na ve  Almanya’da yapılacak olan Uluslararası taekwondo şampiyonasına katılma hakkını kazanmış olacaktı, bu nedenden dolayı kıyasıya mücadelelere şahit olduk. Yapılan bu önemli organizasyona günde çift antrenman yaparak çok iyi hazırlandık ve çok çalıştık. Bunun karşılığında 51 kg da yarışan sporcumuz Onur Nas ilk 5 kotasını alarak Türk Milli takımı adına Milli forma altında Uluslararası Turkish Open Uluslararası şampiyonası'na  katılma hakkını kazanmış oldu. Şimdiki hedefimiz 13-23 Şubat ayında yapılacak olan Turkish Open 2016 Uluslararası şampiyonası, Kulüpler Avrupa şampiyonası ve Minikler Avrupa Şampiyonasında Termemizin ve Samsunumuzun adını her yerde duyurmaktır. Hedefimiz şimdiden belli. Aldığımız başarılar ile İlimizin ve ilçemizin ismini her turnuvada duyurmak için çalışıyoruz. Bu Turnuvalar için Bize en büyük desteği veren Terme Kaymakamımız İlyas Gün beyefendiye teşekkür ediyorum" dedi.
"GURUR DUYUYORUM"
Taekwondo sporuna her zaman destek olan Terme gençlik hizmetleri ve spor ilçe müdürümüz Halil Seyrekliye de  sporcularımız ve Veli'lerimiz adına bir kez daha teşekkür ediyorum. Terme Gençlik hizmetleri spor ilçe müdürü Halil Seyrekli;  "Alınan başarılardan dolayı çok mutluyum. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün söylediği gibi; “Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim” diyerek sporun öneminden bahsetmiştir. Çünkü spor aktiviteleri insanları kötü ve zararlı alışkanlıklardan kurtarır ve başarıya sevk eder. Ben sizlerle gurur duyuyorum. Termeyi ulusal ve uluslararası arenada temsil edeceksiniz. Termenin ismini her platformda duyuruyorsunuz. Sizler bizim gönüllü turizm elçilerisiniz. Başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.