MİLLİ ARA İLAÇ TESİRİNDE

Samsunspor 29. haftada deplasmanda oynayacağı Adanaspor maçı öncesi verilen milli maç arası Samsunspor’a ilaç gibi geldi. sakat futbolcuların iyileşmesi adına bu arayı çok iyi değerlendirecek olan teknik heyet, Bolu maçı sonrası futbolcularımızı verilen izin futbolcularımıza moral motivasyon açısından çok iyi geldi. bu izini fırsat bilen futbolcularımızdan bazıları şehir dışına çıktılar bazıları da Avrupa’ya ailelerinin yanına gittiler. Samsunda kalan futbolcular ise gününü dinlenerek, gezip tozarak geçirdiler.

Teknik direktör Besim Durmuş, Perşembe günü takımı bir araya toplayarak Adanaspor mesaisine başladı. Büyük önem arz eden zorlu Adanaspor müsabakası, Samsunspor’un kaderini belirleyecek niteliği taşıyor. İnanıyorum ki bizim aslanlarımız Adana’yı devirerek lig’de kalmak adına güzel bir karakter ortaya koyacaktır. 

artık bu ligin şakası kalmadı. biz Samsunspor olarak geriye kalan maçlarda deplasmanda Giresunspor, Eskişehirspor ve Adanaspor takımlarıyla karşı karşıya geleceğiz. Rakiplerimiz de bizim gibi ligde kalmak adına büyük mücadele veriyor. Giresunspor ise Play-off için uğraşıyor. Kendi evimizde İstanbulspor, Denizlispor ve Ümraniyespor’u konuk edeceğiz. Bu takımların ikisi play-off için Lig’de büyük mücadele ile adeta savaşıyorlar. Denizlispor ise Lig’de tutulmanın hesabını yapıyor. Böylesine önem taşıyan maşlarda Samsunspor, maksimum puanı elde edecektir. Lig’e verilen arada Samsunsporda sakatlığı bulunan oyuncular, bu arayı değerlendirerek sakatlıklarını da geride bıraktı. Mental anlamda yorgun olan futbolcularımız da 3 gün izin kullanarak bir nebze de olsa dinlenmiş oldu.

 

 

Samsunsporumuzun büyük destekçisi olan Cefakar taraftarlar, hem iç saha maçlarında hem de deplasmanlarda büyük destek ile futbolculara moral motivasyon sağlıyor. Lig bitimine artık 6 hafta kaldı. Şakası kalmadı sevgili sporseverler. Bu 6 haftada gerek iç saha maçlarında gerekse dış saha maçlarında daha fazla ilgi göstererek takımımızı lig’de tutmalıyız. Başka Samsunspor yok! mali kriz eşiğinde olan Samsunsporumuza desteklerin devam etmesini bu köşemden hatırlatmak isterim. Bu konuda Samsunumuzun önemli İşadamları, kamu kurum ve kuruluşlarının değerli temsilcilerine büyük görev düşüyor. Kurtarın Samsunspor’u! Daha iyi bir Samsunspor için her birlikte olalım. Seneye inşallah daha iyi bir Samsunspor izleyeceğiz.

 

“HERŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN”

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR