KÖKTAŞ KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI

KÖKTAŞ KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, AK Parti'nin kuruluşunun 18. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Milletvekili Köktaş mesajında, “Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) 14 Ağustos 2001'de, bu ülkenin önünün kapatıldığı, umutlarının tüketildiği, insanların yarınından ümidiğini kestiği, yazar kasaların havalarda uçuştuğu, işyeri şartellerinin indirildiği bir dönemde, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan ve kurucu yol arkadaşları ile birlikte  "Bundan sonra hiç bir şey eskisi gibi olmayacak" diyerek siyaset sahnesinde yerini almıştır.
O gün, bugün milletimizle beraber milletimiz için siyaset yapıyor, hizmet üretiyoruz. O gün bugün milletimizin artan güvenine her zaman mazhar olduk. Türkiye'nin tüm imkan ve kaynaklarını vatandaşlarımız için kullandık. Her şey Türkiye için dedik ve her şeyi Türkiye ve milletimiz için yaptık. Bize omuz veren milletin başını asla öne eğdirmedik. İnsanımızın izzetini, şerefini, irfanını hep savunduk. Eğitimden, sağlığa, adaletten, emniyete, enerjiden, tarıma, ulaşımdan, turizme, ekonomiden, toplumsal yaşama, iç ve dış politikadan, demokrasiye kadar her alanda devrim niteliğinde bir çok ilke imza atılmıştır. Hizmetlerle, yatırımlarla, gerçekleşen reformlarla Türkiye egemenliğini gerçek anlamda kullanabilen bir ülke haline gelmiştir.Atılan bu adımlar Türkiye için, siyasi tarihinde önemli bir dönüm noktası oluşturmuş, ülkede, bölgede ve dünyada güven ve istikrarın sembolü olmuştur.Milli irade karşısında hiçbir derin yapı, vesayet odağı, terör örgütünü tanımadık. Geçen süre içinde maruz kaldığımız sayısız ihanetlere, saldırılara, darbelere, ekonomik girişimlere karşı çok şükür dimdik ayaktayız. Bunları azimle ve kararlıklıkla milletimizle birlikte tek tek bozduk, atlattık, milletimizin desteğiyle üstesinden geldik. Birliğimiz ve beraberliğimiz daim olduğu sürece hiç bir güç hiç bir engel bizim karşımızda duramaz. Bu anlamda; 14 Ağustos 2001 de milletinin desteğini alarak karanlıkları aydınlığa çeviren bu kutlu dava; Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, ülkemizi çok daha ileriye götürme adına milletimiz ile omuz omuza hareket ederek gelecek hedeflerine ulaştırmada, aynı inanç ve azimle yürümeye devam edecektir. İnşallah Türkiye yeni ve çok daha büyük bir şahlanış dönemlerine hep birlikte gireceğiz.Bu duygu ve düşünceler içinde partimizin kuruluşundan bugüne kadar teşkilatlarımızın her kademesinde görev alarak emek sarf eden AK Parti ailesine teşekkür ediyorum.Bugün aramızda bulunmayan, ahirete irtihal etmiş kardeşlerimize de Allah'tan rahmet diliyorum.  Mekanları cennet olsun.18 yıl önce AK Parti’yi kurarak ülkemize ve milletimize hizmet yolunda bizimde katkımızın olmasını sağlayan Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a minnet ve şükranlarımızı arz ediyorum.Partimizin 18. kuruluş yıl dönümünün teşkilatlarımıza ve desteğini artırarak devam ettiren aziz milletimize, ülkemize ve tüm dünya insanlığına hayırlar getirmesini temenni ediyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.