Milletvekili Köktaş: Vakit Samsun Vaktidir

Milletvekili Köktaş: Vakit Samsun Vaktidir
AK Parti Samsun Milletvekili ve Adayı Fuat Köktaş, "16 yıllık kutlu yolculuğumuzda bugüne kadar hangi hizmetleri yaptıysak milletimizle el ele, omuz omuza birlikte yaptık. Ülkemizin güzel yarınları, aydınlık geleceği içinde yine milletimizle...

AK Parti Samsun Milletvekili ve Adayı Fuat Köktaş, "16 yıllık kutlu yolculuğumuzda bugüne kadar hangi hizmetleri yaptıysak milletimizle el ele, omuz omuza birlikte yaptık. Ülkemizin güzel yarınları, aydınlık geleceği içinde yine milletimizle birlikte yapmaya devam edeceğiz. Vakit Türkiye Vakti, Vakit Samsun Vakti'dir" dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili ve Adayı Fuat Köktaş, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Seçimleri çalışmaları kapsamında Havza ve İlkadım ilçelerinde bir dizi programlar gerçekleştirdi.
Havza İlçesinde Erikbelen Mahallesi'nde iftar programına katılan Milletvekili Köktaş, teravih namazının ardından ise Karahalil ve Demiryurt Mahalle sakinleri ile buluşarak sohbet etti.
İlçelerde esnaf ziyareti yaparak vatandaşlarla biraraya gelen Milletvekili Köktaş, gösterilen ilgi, alaka ve desteğe de teşekkür etti. 

EN FAZLA YARDIMI YAPAN ÜLKE
Milletvekili Köktaş gerçekleştirdiği programlarda yaptığı konuşmada şunları söyledi: "AK Parti sadece 81 milyonluk Türkiye'nin değil, aynı zamanda mazlum milletlerin iradesini de temsil etmektedir. Dünyanın bütün mazlumlarının yüreğindeki Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan sevgisi tesadüfen oluşmuş bir sevgi değildir. Dünyada da milli gelire göre en çok insani yardımı yapan ülke Türkiye'dir. 
16 yıllık kutlu yolculuğumuzu milletimizle el ele, omuz omuza bugünlere taşıdık. 2002 yılı öncesi dibe vurmuş ekonomimizi, itibarı yok olmuş ülkemizi yeniden ayağa kaldırdık. 

ÖNCE MİLLET DEDİK
Bu süreç içinde yollar, havaalanları, limanlar yapıldı, üniversiteler açıldı. Organize sanayi bölgeleriyle vatandaşımıza, gençlerimize istiham sağlandı. Üretim, yatırım esaslı politikalar gerçekleştirildi. Kadınlar, gençler, işçi, esnaf, emekli, sanayici artık geleceğe güvenle bakıyor. Ülkemiz açılan bu istikrarlı yolda aydınlık güzel yarınlarına kararlılıkla yürümeye devam ediyor.
2002 öncesi Türkiye'sini hatırlayın; devletle millet arasında maalesef mesafe çok açılmıştı, engeller konulmuştu. Bu engelleri birer birer kaldırdık. Devlet eliyle toplum mühendisliği yapılmasına asla göz yummadık, önce millet dedik, insanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışı ile hareket ettik.

HEDEFLERİMİZ İÇİN GÜÇLÜ MECLİS
İşte önümüzde yine önemli bir 24 haziran seçimi var. Milletimiz bu 16 yıllık kazanımlarından asla vazgeçmeyecek. Millet iradesi üstünde vesayet kurulmasına izin vermeyecek. 
Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile meclis daha güçlü hale gelecek. Bugünlerde toplum mühendisleri bir dedikodu yayıyorlar cumhurbaşkanı olarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı seçelim, gerisi önemli değil. 
Unutmayın ki gerisi çok önemli, Meclis de bu dönemde Cumhurbaşkanlığı kadar önemli hale geliyor. Çünkü Meclis güçlü olunca yürütmenin ihtiyacı olan kanunları yapacak, onun önünü açacak ve hep birlikte yasamayla yürütme Türkiye’nin 2023 hedeflerini gerçekleştirmesi için tüm gücümüzle çalışacağız. Bunun için güçlü meclis, güçlü hükümet, güçlü Türkiye diyoruz" diyerek sözlerine son verdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum